Jouw B2B webshop laten maken? Wij zorgen ervoor!

Dasmedia hygiena webshopdevices

Sinds 2020 is het aantal webshops en het aantal verkopen via internet enorm gestegen. Ook B2B E-commerce boomt als nooit tevoren. Als fabrikant, groothandel of distributeur kan je daar niet in achterblijven. Een B2B webshop op maat is dé manier om meer klanten op een snellere manier te bedienen. Bij zo’n krachtige en gebruiksvriendelijke webshop komt wel wat kijken. Gelukkig hebben wij als ervaren webwinkelbouwer alle expertise in huis om je daarbij te helpen. Van de start tot ver na de oplevering: je kunt rekenen op ons deskundig advies en persoonlijke begeleiding.

Let’s talk!
Dasmedia hygiena webshop headerbeeld

Je B2B webshop op maat laten maken rendeert!

Een offline verkoopsproces vertalen naar een online variant lijkt op het eerste gezicht misschien eenvoudig. Maar wat met die vriendelijke glimlach of dat extra woordje advies dat je face to face kan geven? Als je een webshop op maat laat maken, kan je die offline kwaliteiten ook in je online aanpak integreren.

Bovendien vraagt online verkoop vaak een iets andere aanpak. De consument is immers impulsiever en kritischer bij online aankopen – hoe ben je zelf … Een aparte benadering is dus een absolute must. Toch moeten online en offline ook naadloos in elkaar overvloeien. Want wat met online bestellingen afhalen in de winkel?

Dasmedia webshop ontwikkelen fribona webshopopen

Professionele webshop met koppeling voor je ERP- of kassasysteem

Artikelen, klanten, bestellingen, cadeaubonnen, … je beheert ze waarschijnlijk digitaal met een ERP- of kassasysteem. Vlot en overzichtelijk, we know. Jouw webshop zorgt dat die flow blijft zoals die is, dankzij de koppeling met je systeem. Geen manuele synchronisatie met je webshop, wel een realtime wisselwerking!

Wij koppelden al tal van webshops met ERP- en kassasystemen zoals LISA ERP, Carfac, Ridder, Softtouch, Midelco, Navision, Dynamics, …

Webshop meets ERP in deze cases

Bekijk alle klantencases

Jouw professionele website: de DAS Media aanpak!

1. Strategie en structuur

Lees meer over onze digitale marketingdiensten

2. Evaluatie & optimalisatie

Yes, je webshop is up and running! Toch stopt het hier niet. Een goeddraaiende webshop evolueert immers mee met z’n doelgroep en de markt. Daarom is het o-zo-belangrijk om resultaten te meten en bij te sturen waar nodig. Ook om je webshop te optimaliseren blijven wij je partner, met de juiste tools en bakken online ervaring!

Lees meer over websiteoptimalisatie

DAS Media als partner voor het maken van je professionele webshop?

Yes, please! We helpen je bij het concept van A tot Z en zorgen voor een performant eindresultaat!

Contacteer ons

Op de hoogte blijven?