Video ter promotie van beursdeelname

Taelman zocht een effectieve en snelle manier om hun deelname aan de Verbouwbeurs te Waregem in de kijker te zetten. En dat video in de lift zit, was hen niet ontgaan. Met ons Shoot & Share concept was de klus snel én met resultaat geklaard!

Shoot & ... wat?

Bij veel kleine bedrijven leeft het idee dat video enkel voorbehouden is voor de grote spelers. Niets is minder waar! Dankzij de nieuwe technologieën en onze unieke aanpak is video voor elke kleine of middelgrote onderneming mogelijk.

We analyseren je aanvraag en gaan na of een cameraploeg eigenlijk wel noodzakelijk is. Die is niet enkel pakken duurder, maar het vraagt ook meer tijd om de agenda’s van een volledige crew op elkaar af te stemmen. In heel wat gevallen volstaat een video die gemaakt werd met een kleinere camera en zonder uitgebreide cameraploeg. Dus waarom meer uitgeven als het met minder tijd en geld even goed kan? We analyseren elke aanvraag en stellen steeds een gepaste oplossing voor.

De kracht van video via social media

Tijdens de eerste beursdag gingen we op pad om de beelden op te nemen. Diezelfde dag monteerden we het geheel tot een geslaagde video en verspreidden we deze gericht via Facebook en Instagram.

Het filmpje miste zijn doel niet. Heel wat bezoekers gaven aan de video gezien te hebben. En naar het einde van het weekend toe loog de teller niet:

  • De video werd in meer dan 20 000 social media feeds getoond.
  • Maar liefst 13 000 personen bekeken de video.

Een geslaagd resultaat, niet?

Ben je benieuwd naar wat ons Shoot & Share concept voor jou kan betekenen? Neem hier contact op!

Taelman deed ook beroep op onze expertise voor hun website en digitale marketing

Benieuwd hoe we dat aangepakt hebben?

Bekijk de website case

Wil je zelf een Shoot & Share-filmpje laten maken?

Neem hier contact op