Jouw ERP webshop laten maken? Wij zorgen ervoor!

Een webshop op maat is dé manier om meer klanten op een snellere manier te bedienen. Bij zo’n krachtige en gebruiksvriendelijke webshop komt wel wat kijken. Gelukkig hebben wij als ervaren webwinkelbouwer alle expertise in huis om je daarbij te helpen. Van de start tot ver na de oplevering: je kunt rekenen op ons deskundig advies en persoonlijke begeleiding.

ERP-gekoppelde webshops, onze specialiteit

Een offline verkoopsproces vertalen naar een online variant lijkt op het eerste gezicht misschien eenvoudig. Maar wat met die vriendelijke glimlach of dat extra woordje advies dat je face to face kan geven? Als je een webshop op maat laat maken, kan je die offline kwaliteiten ook in je online aanpak integreren.

Bovendien vraagt online verkoop vaak een iets andere aanpak. De consument is immers impulsiever en kritischer bij online aankopen – hoe ben je zelf … Een aparte benadering is dus een absolute must. Toch moeten online en offline ook naadloos in elkaar overvloeien. Want wat met online bestellingen afhalen in de winkel?

Professionele webshop met koppeling voor je ERP- of kassasysteem

Artikelen, klanten, bestellingen, cadeaubonnen, … je beheert ze waarschijnlijk digitaal met een ERP- of kassasysteem. Vlot en overzichtelijk, we know. Jouw webshop zorgt dat die flow blijft zoals die is, dankzij de koppeling met je systeem. Geen manuele synchronisatie met je webshop, wel een realtime wisselwerking!

Wij koppelden al tal van webshops met ERP- en kassasystemen zoals LISA ERP, Carfac, Ridder, Softtouch, Midelco, Navision, Dynamics, …

Professionele webshop strategie en structuur

Jouw ERP webshop: onze aanpak!

Strategie en structuur

Je webshop moet renderen, zoveel is zeker. Zo’n online shop dient immers om extra te verkopen en nieuwe klanten aan te trekken. Wij hechten veel belang aan jouw beoogde resultaten. We analyseren dus eerst grondig je product of dienst, je verkoopprocessen, doelgroepen, doelstellingen, …

Daarna werken we een functionele analyse uit en vertalen onze bevindingen samen met jou in een duidelijke strategie. Zo creëren we een blauwdruk van de toekomstige webshop via wireframes.

dasmedia-kevinshoes-webshop-hover2

Design

Het design van je webshop kan je vergelijken met de etalage van je boetiek: superbelangrijk dus! We brengen sfeer en zorgen dat het design past bij wat je als bedrijf wilt uitstralen. Een authentieke look die aanzet tot kopen!

Om de juiste toon te zetten, bepalen we samen een moodboard. Dit linken we met de wireframes voor een krachtige webshop op maat.

Diensten

Ontwikkeling

Je webshop op maat laten maken? Daar hoort uiteraard ook het bouwen van de webwinkel bij. We vervangen de bakstenen door het design en creëren een sfeervolle en gebruiksvriendelijke webshop die in Google zo goed mogelijk scoort.

We koppelen ook je ERP- of kassasysteem aan de webshop voor een optimale synchronisatie. We stemmen alles af met de ontwikkelaar van jouw syste(e)m(en) zodat alle klanten, artikelen, bestellingen, … vlot en correct gesynchroniseerd worden.

Dasmedia diensten digitale marketing emailmarketing

Digitale marketing

Een professionele webshop lanceren betekent helaas niet dat er zich vanaf dag één honderden nieuwe klanten online aanbieden. Ze vinden immers niet zomaar de weg naar jouw webwinkel. Wij helpen je graag bij het targetten van jouw doelgroepen. We zetten onze digitale expertise in voor een digitaal marketingplan waarbij verschillende kanalen worden ingezet om jouw doelstellingen te behalen.

Lees meer over onze digitale marketingdiensten
Dasmedia diensten digitale marketing weboptimalisatie

Evaluatie & optimalisatie

Yes, je webshop is up and running! Toch stopt het hier niet. Een goeddraaiende webshop evolueert immers mee met z’n doelgroep en de markt. Daarom is het o-zo-belangrijk om resultaten te meten en bij te sturen waar nodig. Ook om je webshop te optimaliseren blijven wij je partner, met de juiste tools en bakken online ervaring!

Lees meer over websiteoptimalisatie

DAS Media als partner voor het maken van je ERP webshop?

Yes, please! We helpen je bij het concept van A tot Z en zorgen voor een performant eindresultaat!

Contacteer ons

Fijne klanten met renderende webshops

37%

van de verkopen werden vorig jaar online afgesloten.

40%

minder foutmarge door koppeling van een ERP aan je webshop.

25%

meer verkoop in de breedte van het assortiment door online verkoop.

54%

van de shoppers kopen artikelen uit de verlaten winkelmand na het zien van kortingen op die artikelen.

Veelgestelde vragen

  • Wat is de opvolging na live gaan van mijn webshop?

    Tussen de 1ste en 3de maand na het live gaan, afhankelijk van de hoeveelheid bezoekers, volgt een eerste evaluatiemeeting om de impact van de nieuwe website alsook de digitale marketingaanpak te meten, bespreken en evalueren. Op basis daarvan worden bijsturingen voorgesteld en/of uitgevoerd ter optimalisatie. Dit kan zowel op vlak van design, inhoud als structuur zijn, alsook in de aanpak van de digitale marketing.

  • Kan ik mijn webshop met mijn ERP- of boekhoudpakket koppelen?

    Het koppelen van je ERP is tegenwoordig geen overbodige luxe, maar eerder een essentie. Vaak werk je reeds langer met je ERP dan met je webshop. Zo’n koppeling zorgt niet alleen voor een administratieve vereenvoudiging en tijdsbesparing, maar reduceert ook de menselijke foutenmarge tot een minimum. DAS Media heeft ervaring in koppelingen met meerdere ERP- en boekhoudpakketten zoals bijvoorbeeld: LISA ERP, Dynamics, Navision, Carfac, Ridder, Octopus, Teamleader…