Webapplicaties op maat van jouw onderneming

Een professionele website en webshop vormen de ruggengraat van je succes als ondernemer. Toch bewijzen ook andere webapplicaties hun nut. DAS Media ontwikkelt ze op maat van jouw onderneming. Zo ondersteunen ze jouw bedrijfsprocessen maximaal.

Een webapplicatie voor elke bedrijfstoepassing

Plug-in of koppeling: DAS Media ontwikkelt de webapplicatie die jouw bedrijf op het lijf is geschreven. En zorgt zo voor administratieve vereenvoudiging. Ontdek de verschillende mogelijkheden.

Automatiseren via een webapplicatie = werk besparen

Wist je dat een webapplicatie je administratie automatiseert en zo de foutenmarge reduceert? Zo vereenvoudig jij je administratie. En krijgen jij en je medewerkers meer tijd voor doelgericht klantencontact.

Koppel je webservices met webapplicaties

Je onderneming werkt met vele tools en oplossingen. Die stroomlijnen je bedrijfsprocessen en maken taken eenvoudiger. Jammer genoeg staan al die tools meestal op zichzelf. Bij DAS Media koppelen we alle puzzelstukken tot een mooi passend geheel.

Je webshop verbinden met je boekhoudsoftware of een mobiele applicatie? De geldigheid van een ondernemingsnummer eenvoudig checken door een extra tool te koppelen met jouw applicatie? DAS Media bouwt de webapplicaties die jij nodig hebt.

Mobiel werken faciliteren

Heb je verkopers of vertegenwoordigers die vaak de baan opgaan? Dan is een webservice voor hun tablets een handige mobiele oplossing. DAS Media ontwikkelt een API of webservice waarmee we een koppeling realiseren tussen meerdere tools of softwarepakketten. Zo wordt jouw organisatie op slag een stuk wendbaarder.

Laravel Logo

Solide Laravel-webapplicaties

Webapplicaties bouwen, is maatwerk. Om jouw bedrijfsprocessen maximaal te stroomlijnen, ontwikkelen we ze in Laravel. Dat opensourceframework laat onze ontwikkelaars toe om snel en doelgericht te programmeren.

Meer weten over webapplicaties?

Stel ons al je vragen

46%

sneller worden orders verwerkt door automatische orderintake.

92%

klantentevredenheid door de automatisatie.

€15

wordt er gemiddeld per order bespaard door een ERP-synchronisatie.

57%

van de ondernemingen met minimum 10 werknemers gebruikt ERP-software.

Daarom kies je voor ons.

Op zoek naar een betrouwbare partner die jouw bedrijf de beste digitale oplossing(en) biedt? DAS Media bundelt expertise en ervaring met een doelgerichte aanpak binnen één centraal team. Samen met jou maken we werk van de efficiëntste digitale marketingstrategie. Die evalueren we permanent en sturen bij waar nodig. Het resultaat: meer leads en nieuwe klanten.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

 • Wat kan ik automatiseren door mijn ERP-pakket te koppelen met mijn webshop?

  Wat je kan koppelen met je webshop hangt af van de mogelijkheden bij je ERP- of boekhoudpakket. Doorgaans kan je volgende zaken synchroniseren: productgamma, prijzen, klanten, bestellingen, facturen, betaal- en verzendstatus. Daarnaast is het ook mogelijk om diensten zoals betalingsproviders en koerierdiensten te koppelen. Zo herleiden we de foutenmarge tot een minimum en ben je vrij van zorgen.

 • Wat zijn de voordelen van een automatisatie?

  Enerzijds kunnen we spreken van een administratieve vereenvoudiging. Orderbonnen die via telefoon of per e-mail en fax worden aangeleverd, hoef je niet meer over te typen. Bovendien wordt zo ook de foutenmarge aanzienlijk verminderd. Anderzijds levert een automatisatie ook een aanzienlijke tijdswinst op, waardoor je meer tijd overhoudt voor bijvoorbeeld doelgericht klantencontact. En zeker niet onbelangrijk: klanten geven aan dat ze door een automatisatie gemiddeld 1 fulltime equivalent (FTE) kunnen besparen.

 • Kan ik een gerichte prijs krijgen?

  Aangezien je als webontwikkelaar ook sterk afhankelijk bent van de werkwijze van het bedrijf van de klant, is een dergelijke applicatie of webshop met koppeling steeds maatwerk. Vaak is er ook sprake van externe partijen (andere softwareleveranciers) in dit verhaal, waardoor je als webbouwer ook afhankelijk bent van die partners. Daarom werken we steeds met een analysetraject waarin we alles grondig bespreken en in kaart brengen. De omvang van het analysetraject (tot een bepaald aantal werkdagen) is afhankelijk van de complexiteit van het project. Aan de hand van de analyse maken we dan een gerichte offerte op. Bij goedkeuring van de offerte is het analysetraject reeds grotendeels achter de rug, maar werden de moeilijkste vraagstukken intussen opgelost en was het dus zeker geen verloren kost.

 • Waarom is DAS Media hiervoor de beste partner?

  Gezien onze ervaring in dergelijke webapplicaties en aanpak door een goede vooranalyse, durven we stellen dat we hiervoor een heel geschikte partner zijn. Op onze website staan er reeds een aantal cases, maar vraag gerust naar referenties die niet onze website staan!

Op de hoogte blijven?