Nieuwe website laten maken? Ga voor resultaat!

Een nieuwe website laten maken, is de toekomst van je onderneming veilig stellen. Geen betere garantie op een goed draaiend bedrijf dan een moderne en gebruiksvriendelijke website die nieuwe leads genereert en klanten oplevert.

Samen werken aan een doelgerichte website

De nieuwe website die je laat maken, moet mensen in jouw verhaal trekken, maar vooral je investering doen opbrengen. We definiëren het doel van jouw website en de doelstellingen die je wilt bereiken. Op basis van jouw wensen, bouwen we een site die jouw doelen dient en kracht bijzet.

Kies je voor DAS Media? Dan werk je samen met een professionele partner die al meer dan tien jaar websites, webshops en applicaties bouwt. Van een eenvoudige website tot een webplatform met alle mogelijke opties: bij DAS Media zijn we van alle markten thuis.

Nieuwe website laten maken: het doel staat centraal

Je nieuwe website komt er met een doel. Of je nu meer leads wil, meer branding of wil informeren, het doel zetten we om naar de website. We doorlopen elke fase samen met jou.

Onze aanpak in een notendop:

 • Samen met jou bepalen we het doel van je website.
 • We analyseren je huidige website.
 • We zetten de nodige wireframes op.
 • Onze designers gaan aan de slag met het nieuwe siteontwerp.
 • We brengen alle bouwstenen samen: we zetten het design om naar een goed functionerende website.
 • We evalueren de nieuwe site en sturen bij waar nodig.

Craft CMS: hét fundament van jouw nieuwe website!

Sinds 2018 vertrouwt DAS Media op Craft CMS voor de meeste nieuwe websites. Dat contentmanagementsysteem staat voor eenvoud, flexibiliteit en gebruiksgemak. En stelt de inhoud van je nieuwe site centraal.

Met Craft CMS bouwen we jouw nieuwe site steen voor steen op. Een groot verschil met vele andere ontwikkelingstools. Die passen jouw ontwerp in hun structuur in. Een nieuwe website laten maken is dan eerder verbouwen.


dasmedia-RZGC-website-mobiel-resto-hotel

Wie gebruiksvriendelijk zegt, zegt responsive

Snel de openingsuren van je favoriete winkel raadplegen? Of tijdens je middagpauze wat inspiratie opdoen? Sinds de introductie van de smartphone zo’n tien jaar geleden, surfen we alsmaar meer mobiel. Daarom staan we uitgebreid stil bij de mobiele prestaties van jouw website. Design-, structuur- en zelfs tekstkeuzes: ze spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van jouw responsieve website.

Bedien je ongeduldige bezoeker op zijn wenken

Laden de webpagina’s van je site te traag? Dan verdwijnt je ongeduldige websitebezoeker snel van het toneel. Op zoek naar andere – en vooral snellere – onlineoorden.

Focus daarom op gebruiksgemak en surfsnelheid als je een nieuwe website laat maken. Want je surfers én Google smullen ervan. Net daarom werkt DAS Media samen met een betrouwbare partner die onze sites en applicaties feilloos doet draaien via zijn moderne serverpark. Jouw voordeel? Een gebruiksvriendelijke website die snel inlaadt dankzij onze focus op het technische aspect.

Laat jij je nieuwe website maken door DAS Media? Dan ben je altijd gerust. Want ook op piekmomenten, zoals de start van de koopjes, blijft jouw website probleemloos overeind. Sommige van onze websites ontvangen maandelijks meer dan 100.000 bezoekers. We kennen dus de kneepjes van het vak.


Scoor hoog in Google

Een nieuwe website laten maken, moet resultaten opleveren: meer leads en meer klanten. Inzetten op een maximale vindbaarheid is dus de boodschap.

Hoog scoren in de Google zoekmachine is daarom een van onze topprioriteiten. Dankzij Craft CMS spelen we er probleemloos op in.
Meer weten? Ontdek hoe we je hoger laten scoren in de Google zoekmachine.

90%

van de Google.com bezoekers zoekt een oplossing voor zijn of haar probleem. Zorg dus dat je gevonden wordt!

32%

klikt door op de eerste positie in Google.

74%

van de zaakvoerders heeft geen idee van hoeveel bezoekers er op zijn website terecht komen.

4%

van de bezoekers worden klanten. Zorg dat je meer bezoekers omzet naar klanten op je website!

Daarom kies je voor ons.

Op zoek naar een betrouwbare partner die jouw bedrijf de beste digitale oplossing(en) biedt? DAS Media bundelt expertise en ervaring met een doelgerichte aanpak binnen één centraal team. Samen met jou maken we werk van de efficiëntste digitale marketingstrategie. Die evalueren we permanent en sturen bij waar nodig. Het resultaat: meer leads en nieuwe klanten.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost een website?

  Dit is afhankelijk van de complexiteit, het doel en de inhoud van de website. Tijdens een brainstorm horen we graag van jou hoe jij je website voor ogen hebt. Welke zaken mogen zeker niet ontbreken, hoe zit de structuur in elkaar… Al deze zaken gieten wij in een scope en op basis daarvan maken we een raming.

 • Hoe krijg ik zicht op het aantal bezoekers en aanvragen per maand?

  Het aantal bezoekers kan je raadplegen via Google Analytics. Deze tool dient echter wel op je website gekoppeld te zijn. Je kan hierin eveneens het aantal aanvragen of verkopen achterhalen, tenminste als je websitebouwer dit zo correct in de tool geconfigureerd heeft. Wil je weten of je goed bezig bent? Bespreek jou project met ons om meer inzicht te krijgen over je website en/of digitale marketing.

 • Wanneer heb ik een nieuwe website nodig?

  Op een website staat geen maximale of exacte leeftijd. Deze is echter wel afhankelijk van zowel technische, structurele als inhoudelijke factoren. En aangezien het gedrag van potentiële klanten wijzigt, spreekt het voor zich dat je website mee moet evolueren. Wil je weten of je aan een nieuwe website toe bent? Bespreek jou project met ons.

 • Hoe scoort mijn website momenteel in Google?

  De status of gezondheid van je website kan je grotendeels afleiden uit Google Analytics. Deze tool dient echter wel in jouw website gekoppeld te zijn. Wil je weten of je goed bezig bent? Bespreek jou project met ons om meer inzicht te krijgen over je website en/of digitale marketing.

Op de hoogte blijven?