Website met ERP-koppeling Fortissimmo

test

Leads genereren met projecten en realisaties

Natuurlijk blijft het op eender welk device belangrijk dat geïnteresseerden snel een idee krijgen van wat Taelman hen als bouwfirma allemaal kan bieden. De projecten en realisaties werden daarom visueel duidelijker opgedeeld. Bij een realisatie is het voortaan mogelijk om door te linken naar andere (gelijkaardige) realisaties en projecten.

Koppeling met CRM en Teamleader

Ten slotte moesten de leads die daar uitkomen eenvoudig verwerkt kunnen worden. We voorzagen daarom een naadloze koppeling tussen Taelmans website aan de ene kant en FORTISSiMMO, hun pandenbeheer-software, en Teamleader aan de andere kant. De voordelen?

  • De administratie wordt vereenvoudigd.
  • De leads worden voortaan automatisch binnengehaald in het CRM.
Bekijk het eindresultaat

Betere besteding van budget door uitbesteding van Google Ads

Zoekadvertenties uitbesteden aan een professional is dikwijls de beste keuze. Het correct opstellen van Google Ads vraagt immers expertise die veel bedrijven niet in huis hebben. Dit was ook het geval voor Taelman. Voorheen ging er vaak een groot deel van het budget verloren doordat men vertrok vanuit de regio gecombineerd met heel brede zoekwoorden, zoals bijvoorbeeld ‘+ waregem’. Doordat alles te ruim ingesteld stond, verschenen de advertenties ook bijvoorbeeld bij ‘apotheek Waregem’. Niet de bedoeling dus en vooral een verspilling van het budget!

Wij hebben de instellingen van de Google Ads onder de loep genomen en bijgestuurd waar dat nodig was. Zo hebben we de regio’s behouden, maar hebben we een onderscheid gemaakt tussen nieuwbouw, appartementen en bouwgronden. We hebben aan die advertentiegroepen vervolgens nog een aantal trefwoorden gekoppeld en zo worden de verscheidene advertenties enkel getoond bij de juiste zoekwoorden.

Google Ads is ook geen statisch gegeven. Opvolging én optimalisatie is dus belangrijk opdat de zoekadvertenties blijven renderen. Momenteel zijn we nog bezig met het evalueren van de lopende advertenties. Benieuwd? Neem dan binnenkort nog eens een kijkje!

De voordelen van video zijn ook Taelman niet ontgaan. Wij hielpen hen graag bij het maken en het slim verspreiden ervan. Benieuwd hoe we dat aangepakt hebben?

test

Op de hoogte blijven?