Promove

  • Webshop
  • Promove
  • Promove

Promove

  • Webshop

Een gebruiksvriendelijke applicatie waarin de dagelijkse werking van ProMove kon beheerd worden, dat was het doel van ProMove en de uitdaging voor DAS Media. Voor ProMove werd niet alleen een webshop met online betalingsmogelijkheden ontwikkeld, maar ook een CRM waarmee de cursussen kunnen gepland en beheerd worden, instructeurs kan managen en opvolgen, opvolging van klanten via een tevredenheidsenquete, ... Kortom het vereenvoudigen van de administratieve taken en het optimaliseren van de marketing flow. Met glans geslaagd, aldus de klant.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde realisaties

Luxauto - Webshop - Realisaties
Luxauto

DAS Media goes automotive! Ons team kreeg de laatste maanden een flinke onderdompeling in de automobielsector! Na een toffe samenwerking met Mercedes-verdeler Ghistelinck, ontfermen we ons sinds kort ook over dochterbedrijf Luxauto. Meer leads en reservaties binnenhalen: dat was ons einddoel. Hoe we dat deden? Met een gloednieuw cms-systeem en een flitsende SEA-campagne!

Website Luxauto in een nieuw jasje

Jong, gebruiksvriendelijk en al bovenal een serieuze boost in het aantal binnenkomende reservaties! Dat is wat we met deze nieuwe website wilden gaan realiseren. Een aantrekkelijk ogend en herkenbaar design in combinatie met een vereenvoudigd reservatiesysteem moet het aantal reservaties de hoogte in gaan jagen. En het resultaat? Dat ontdekt u hier.

Meer online reservaties met een flitsende SEA-campagne

Meer online bezoekers en reservaties? Die genereerden we met een gloednieuwe SEA-campagne! Een campagne die niet enkel kliks, maar die het bedrijf ook effectief meer reservaties ging opleveren. Luxauto als dé referentie in de Belgische wagenverhuur? Dat is waar we met deze campagne naar streven. 

Benieuwd wat u kan doen om die offerteaanvragen door het plafond te laten schieten? Neem gerust contact op.  

Haesevoets - Webshop - Realisaties
Juwelier Haesevoets

Naar aanleiding van hun dertigjarig bestaan besloot Juwelier Haesevoets uit Waregem hun klanten extra in de watten te leggen! Hoe ze dit deden? Met een fonkelnieuwe webshop! Juist, gepassioneerde horlogerieliefhebbers kunnen vanaf vandaag ook online terecht bij Haesevoets.

Een antwoord op de stijgende vraag naar online shoppen

De tijden veranderen, zo ook de behoeften van de klant. Teneinde mee te blijven evolueren en te voldoen aan de stijgende vraag naar online horloges en juwelen, sloegen DAS Media en Juwelier Haesevoets de handen in elkaar. Een gebruiksvriendelijke webshop in een strak design was het doel. En het resultaat? Oordeel daar vooral zelf over!

Een nieuwe online shop: hoe gingen we te werk

Op basis van een trefwoordenonderzoek tekenden we de eerste krijtlijnen van de nieuwe Haesevoets webshop. Met een krachtig en fris ogend design dat niet alleen mooi oogt, maar ook eenvoudig is in gebruik wilden we meer leads gaan genereren. Binnenkort gaan we dan ook aan de slag met SEA, om potentiële gebruikers naar de webshop te gaan sturen.

Kortom…

Bent u bereid eens extra diep in de buidel te tasten voor het uurwerk van uw dromen? Houdt u van Zwitserse luxemerken als IWC? Neem dan vooral eens een kijkje in hun nieuwe webshop! Wilt u zelf een webshop laten bouwen? Contacteer ons en geef uw sales leads een serieuze boost! 

Gloednieuwe webshop voor Marie Méro
Fonkelnieuwe webshop voor Marie Méro

De tijd waarin u naar de winkelstraten trok voor het shoppen van uw garderobe is voorgoed voorbij én dat geldt sinds kort ook voor Marie Méro! Het modelabel, gekend van de Benelux tot in het verre Rusland, is vanaf nu ook online te verkrijgen via hun gloednieuwe webshop! Marie Méro besloot dit jaar zélf de online markt op te gaan, nadat enkele onafhankelijke Marie Méro-verdelers hen voorgingen. DAS Media verzorgde een naadloze uitwerking van dit project. En dit deden we met één doel voor ogen: meer leads. Maar hoe hebben we dat nu gedaan, zegt u? 

Webshoppers hou jullie vast: alle voordelen op een rijtje

Naast een aantrekkelijk ogend design, hielden we ook qua functionaliteit enkele prioritaire vereisten in het achterhoofd bij de realisatie van de nieuwe webshop. Dit op een manier dat de nieuwe webshop zowel voor Marie Méro als voor haar klanten eenvoudig in gebruik zou zijn. 

Webshop vereiste 1: koppeling webshop met CRM/ERP

Allereerst was het cruciaal dat een goed overzicht op de stock behouden bleef. Daarom koppelden we het bestaande CRM/ERP-pakket aan de webshop zodat de collecties, lookbooks, bestellingen en artikels gesynchroniseerd werden tussen de online shop en het eigen platform. Op deze manier maakten we de cirkel rond: van CRM naar webshop en terug. 

Webshop vereiste 2: veilig betalen voorop

Daarnaast moest de webshop een veilige betaling garanderen aan haar bezoekers, wat we realiseerden door de orders na online betaling via MultiSafePay automatisch door te sturen naar het eigen platform, waar het order vervolgens werd verwerkt. 

Webshop vereiste 3: gebruiksvriendelijkheid troef

Via een slimme zoekfunctie op postcode of woonplaats, komen potentiële kopers vlot te weten of hun begeerde artikel nog te verkrijgen is in één van de fysieke verkooppunten. Een functionaliteit waarbij ook de MM-dealers niet uitgesloten werden. 

Webshop vereiste 4: efficiënte verzend- en afhaalmethodes

Daarbovenop zorgde een koppeling met Sendcloud ervoor, dat alle af te halen pakketten automatisch aan de koerierdienst worden gemeld. Dit zorgt niet alleen voor een kleinere foutenmarge, maar vermindert ook aanzienlijk de administratieve rompslomp. Tot slot maakt de nieuwe webshop het ook mogelijk om uw artikel(s) gratis af te halen in een verkooppunt. Dit kan met niet meer dan een simpele druk op de knop bij afhandeling van uw bestelling.
 

Kort samengevat...

Bespaar uzelf de moeite en ontdek vanuit uw luie zetel alvast de volledige herfst- en wintercollectie op www.mariemero.eu. Wij wensen team Marie Méro alvast veel succes toe met hun nieuwe webshop!

Wilt u zelf een webshop? Of wilt u weten hoe u meer leads verkrijgt via uw webshop? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang periodiek gratis tips!

Inspiratie nodig? Neem eens een kijkje tussen onze realisaties!

Terug naar boven