Promove

  • Webshop
  • Promove
  • Promove

Promove

  • Webshop

Een gebruiksvriendelijke applicatie waarin de dagelijkse werking van ProMove kon beheerd worden, dat was het doel van ProMove en de uitdaging voor DAS Media. Voor ProMove werd niet alleen een webshop met online betalingsmogelijkheden ontwikkeld, maar ook een CRM waarmee de cursussen kunnen gepland en beheerd worden, instructeurs kan managen en opvolgen, opvolging van klanten via een tevredenheidsenquete, ... Kortom het vereenvoudigen van de administratieve taken en het optimaliseren van de marketing flow. Met glans geslaagd, aldus de klant.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde realisaties

Luxauto - Webshop - Realisaties
Luxauto

DAS Media goes automotive! Ons team kreeg de laatste maanden een flinke onderdompeling in de automobielsector! Na een toffe samenwerking met Mercedes-verdeler Ghistelinck, ontfermen we ons sinds kort ook over hun partner Luxauto. Deze verhuurgigant heeft 17 verhuurkantoren in België en beschikt over een wagenpark van ruim 750 personenwagens, bestelwagens, minibussen en vrachtwagens. Meer leads en reservaties binnenhalen: dat was ons einddoel. Hoe we dat deden? Met een gloednieuw cms-systeem en een flitsende SEA-campagne!

Website Luxauto in een nieuw jasje

Jong, gebruiksvriendelijk en al bovenal een serieuze boost in het aantal binnenkomende reservaties! Dat is wat we met deze nieuwe website wilden gaan realiseren. Een aantrekkelijk ogend en herkenbaar design in combinatie met een vereenvoudigd reservatiesysteem moet het aantal reservaties de hoogte in gaan jagen. En het resultaat? Dat ontdekt u hier.

Meer online reservaties met een flitsende SEA-campagne

Meer online bezoekers en reservaties? Die genereerden we met een gloednieuwe SEA-campagne! Een campagne die niet enkel kliks, maar die het bedrijf ook effectief meer reservaties ging opleveren. Luxauto als dé referentie in de Belgische wagenverhuur? Dat is waar we met deze campagne naar streven. 

Benieuwd wat u kan doen om die offerteaanvragen door het plafond te laten schieten? Neem gerust contact op.  

Haesevoets - Webshop - Realisaties
Juwelier Haesevoets

Naar aanleiding van hun dertigjarig bestaan besloot Juwelier Haesevoets uit Waregem hun klanten extra in de watten te leggen! Hoe ze dit deden? Met een fonkelnieuwe webshop! Juist, gepassioneerde horlogerieliefhebbers kunnen vanaf vandaag ook online terecht bij Haesevoets.

Een antwoord op de stijgende vraag naar online shoppen

De tijden veranderen, zo ook de behoeften van de klant. Teneinde mee te blijven evolueren en te voldoen aan de stijgende vraag naar online horloges en juwelen, sloegen DAS Media en Juwelier Haesevoets de handen in elkaar. Een gebruiksvriendelijke webshop in een strak design was het doel. En het resultaat? Oordeel daar vooral zelf over!

Een nieuwe online shop: hoe gingen we te werk

Op basis van een trefwoordenonderzoek tekenden we de eerste krijtlijnen van de nieuwe Haesevoets webshop. Met een krachtig en fris ogend design dat niet alleen mooi oogt, maar ook eenvoudig is in gebruik wilden we meer leads gaan genereren. Binnenkort gaan we dan ook aan de slag met SEA, om potentiële gebruikers naar de webshop te gaan sturen.

Kortom…

Bent u bereid eens extra diep in de buidel te tasten voor het uurwerk van uw dromen? Houdt u van Zwitserse luxemerken als IWC? Neem dan vooral eens een kijkje in hun nieuwe webshop! Wilt u zelf een webshop laten bouwen? Contacteer ons en geef uw sales leads een serieuze boost! 

Terug naar boven