Joyn B-park Brugge

Joyn B-park Brugge

Voor de eindejaarsfeesten besloot Joyn in opdracht van B-park Brugge een winkelkar wedstrijd op poten te zetten. En geen betere manier om dit aan het grote publiek te laten weten dan met een tof radiospotje natuurlijk!

De vraag naar een radiospotje

In opdracht van B-Park Brugge, vroeg Joyn ons een leuk radiospotje te maken om hun eindejaarswedstrijd in de kijker te zetten. Door de waarde van de boodschappen juist te raden maakten de bezoekers kans op het winnen van een volle winkelkar. Ideaal voor de feestdagen dus! Daarbovenop kregen klanten die op 23 december nog hun inkopen zouden doen gratis glühwein aangeboden.

Een radiospotje voor B-park: zo gingen we te werk

Onbekend is onbemind wordt weleens gezegd. Op korte tijd zoveel mogelijk mensen bereiken: dat was de bedoeling. Gezien radio in dit geval het meest geschikte medium bleek te zijn, besloten we de boodschap via dit kanaal te verspreiden. Zo gezegd, zo gedaan. Door te werken met de Radio 2 Proxispots is de radioreclame zeer gericht te horen op Radio2 West-Vlaanderen en zal ongetwijfeld een groot publiek aantrekken!

Een radiospotje voor B-park: en het resultaat?

En het resultaat? Dat kan je hiernaast beluisteren! Zelf benieuwd naar het effect van radioreclame? Neem hier contact op.

Terug naar boven