Localicious

  • Radiospot maken

Localicious

  • Radiospot maken

Lekker, lokaal én thuis geleverd: drie fantastisch goede argumenten om je boodschappen te doen bij Localicious! Het bedrijf levert doorheen heel Vlaanderen en Antwerpen gezonde voeding tot aan jouw voordeur. Om hun aanwezigheid in West-Vlaanderen en Antwerpen wat kracht bij te zetten, namen we voor hen twee toffe radiospotjes op, die je hiernaast kan beluisteren.

Een radiospotje voor Localicious: zo gingen we te werk!

a. Stap 1: De zoektocht naar de meest geschikte radiozender

Samen met de zaakvoerster gingen we op zoek naar de meest geschikte radiozenders voor hun doelpubliek. Gezien hun marktaandeel in de betreffende provincies, kwamen we al vrij snel op toppers Radio 2 en Nostalgie. De campagne werd opgesplitst tussen deze twee zenders om regionaal een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken.

b. Stap 2: De productie van het radiospotje 

Nadat dit van de baan was moest er natuurlijk nog een radiospotje opgenomen worden. En ook dat ging vrij vlot. We opteerden hier, zoals hierboven gezegd, voor twee varianten van dezelfde spot: ééntje voor West-Vlaanderen en ééntje voor Antwerpen. Met een duidelijke focus op gezond, lekker én lokaal kon deze actie alvast op een groot succes rekenen!

Zelf een radiospotje laten maken? Neem hier contact op! 

Terug naar boven