Airport Amougies

  • Airport Amougies

Airport Amougies

Airport Amougies is opgericht als privaat vliegveld in het jaar 1968. In 1995 het vliegveld gecommercialiseerd. Naast opleidingen en verhuur van ULM, DPM is er ook een afdeling die zich specialiseert in het organiseren van alle mogelijke evenementen. 
De website werd in 2016 uitgebreid met het online bestellen van initiatievluchten, cadeaubonnen en inschrijven voor cursussen.

Online bestellen en betalen

Airport Amougies biedt jou en je vrienden de mogelijkheid om mee aan boord te stappen in de supersnelle VL3 (Ultralicht vliegtuig) of op de avontuurlijke DPM(Delta Plane). U kan kiezen tussen rondvluchten van 15, 30, 45 of 60 minuten. Via de webshop kan je gemakkelijk boeken en online betalen via de koppeling met de betaalmodule.

Gerelateerde realisaties

Elindus - Website - Realisaties
Elindus

Op zoek naar de goedkoopste gas- en elektriciteitsleverancier?
Ondek dan nu 
Elindus. Elindus is een Belgische energieleverancier voor zelfstandigen, KMO’s en bedrijven.

Bereken er je nu voordeel!

Flamingo Busreizen - Webshop - Realisaties
Flamingo Busreizen
Flamingo is al jaren dé uitgelezen partner voor wie van busvakanties houdt en tegelijk het neusje van de zalm verkiest. Deze gedegen reisorganisatie rekruteert vooral bij een iets ouder publiek, maar vond de tijd rijp om die doelgroep ook via de nieuwe media aan te spreken.

Een terechte reflex, want de klanten van Flamingo mogen dan iets ouder zijn, ze zijn verre van verouderd. De senioren van deze tijd zijn helemaal mee met de digitale revolutie. Een tablet is geen exotisch ding, maar iets dat ook zij dagelijks gebruiken. Ze zijn vertrouwd met Facebook, internet, search engines en zo meer.

Die evolutie was Flamingo niet ontgaan. Hoog tijd dus om de digitale kaart te trekken, vonden ze. Iets waar wij van DAS Media dan weer de nodige kaas van gegeten hebben. En dus gingen we aan de slag.

DAS Media ontwikkelde een responsive website, die de klanten van Flamingo op een transparante manier wegwijs maakt in het reisaanbod én hen toelaat snel en eenvoudig een reis te reserveren. Dat laatste is minder evident dan het klinkt.

Synchronisatie met Filemaker ERP

Flamingo werkt met een grote Filemaker-database en het was zaak om alle reizen uit die gegevensbank door te linken naar de nieuwe website. Om dat proces in goede banen te leiden, sloeg DAS Media de handen in elkaar met de ontwikkelaar van de Filemaker database. Door de samenwerking komen alle reizen uit het Filemaker-bestand nu automatisch online. Meer nog: de website koppelt alle aanvragen ook terug naar Filemaker, waar ze meteen verwerkt worden. Efficiëntie troef dus, voor Flamingo. Zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid voor de klant.

Meer organische bezoekers

Tot slot nog dit: een sterke website is één zaak, maar traffic genereren naar een website is minstens even belangrijk. Daarom hebben we ook keihard ingezet op search engine optimization (SEO). Met resultaat. Amper twee weken nadat de nieuwe site online is gegaan, merkt Flamingo al een toename in de aanvragen met maar liefst 20%.

Mooi, toch? En meteen ook de perfecte samenvatting van wat Das Media doet: al haar expertise in de strijd gooien om uw business naar een hoger niveau te tillen. Ben jij de volgende?
Terug naar boven