De Groene Poort

  • Website
  • De Groene Poort

De Groene Poort

  • Website

Rustiek, authentiek, uniek, de meubelen van De Groene Poort zijn niet in een tabel te vatten. Deze site biedt je een voorsmaakje van wat je in de showroom kan bekijken. Ga eens langs en praat over de inrichting van je huis, horecazaak, winkel, ...

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde realisaties

Golf In Flanders - Website - Realisaties
Golf In Flanders

De tijd dat golf een overwegend Britse aangelegenheid was, is lang voorbij. De golfsport heeft haar weg gevonden naar alle uithoeken van de wereld, tot zelfs in het zanderige Dubai toe. Ook in eigen land is de populariteit van de sport aanzienlijk toegenomen, zeker in de laatste twee decennia. Het gevolg is dat Vlaanderen er in de loop der jaren heel wat prachtige golfterreinen heeft bij gekregen.

Dat is ook Toerisme Vlaanderen niet ontgaan en dus sloeg de organisatie de handen in elkaar met de Vlaamse Golf Federatie. De inzet? Een toegankelijke website lanceren die Vlaanderen in het buitenland promoot als golfregio om zo haar positie binnen het Europese golftoerisme te verstevigen.

Kwaliteitslabel

Via www.golfinlanders.com kunnen golfliefhebbers grasduinen door de talrijke golffaciliteiten die Vlaanderen te bieden heeft. Uiteraard worden ook onze toeristische troeven ten volle uitgespeeld. De website werd ontwikkeld door DAS Media en haalde glansrijk het AnySurfer label, een kwaliteitswaarmerk voor website die uitblinken in toegankelijkheid.

Online reserveren en betalen

Golfinlanders.com maakt gebruik van een interactieve kaart van Vlaanderen die per regio de beschikbare golfterreinen weergeeft. Uiteraard worden ook alle golf-technische wetenswaardigheden meegegeven. Daarnaast krijgen bezoekers ook een uitgebreid overzicht van de toeristische troeven van de regio en nabijgelegen steden.

Promotiecampagne

DAS Media tekende overigens ook voor de promotiecampagne die opgezet wordt voor golfinlanders.com. De website zal volop onder de aandacht worden gebracht via advertenties en sociale media. Er staan bovendien ook een aantal acties op stapel, in samenwerking met Toerisme Vlaanderen. Je zal zien: die Brit zal straks maar wat graag de veerboot nemen om hier bij ons zijn balletjes te slaan. En niet alleen hij. Toerisme Vlaanderen, de Vlaamse Golf Federatie en DAS Media zijn er van overtuigd dat golfers uit alle windstreken weldra hun weg zullen vinden naar al het golffraais dat we hier te bieden hebben. 

Terug naar boven