Elindus

  • Website
  • Elindus

Elindus

  • Website

Op zoek naar de goedkoopste gas- en elektriciteitsleverancier?
Ondek dan nu Elindus. Elindus is een Belgische energieleverancier voor zelfstandigen, KMO’s en bedrijven.

Bereken er je nu voordeel!

Gerelateerde realisaties

TRAYCO - WEBSITE MET ERP-KOPPELING - Website - Realisaties
Trayco - Website met ERP-koppeling

Deze week sluiten we af met de oplevering van een nieuwe website! Dit keer voor Trayco, een jonge maar krachtige onderneming, actief op de markt van de kabeldraagsystemen. Naast hun tonnen ervaring stralen ze een frisse dynamiek uit. En die dynamiek? Die trokken we door in hun nieuwe website!

1. Een website voor Trayco: wie zijn ze?

Trayco zag in 2012 het levenslicht en staat vandaag onder leiding van o.a. Geert Ballet, Pieter Tsjoen en Steven Vergalle. Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector en een goede portie ‘goesting’ om te ondernemen wist Trayco op korte tijd sterk door te groeien en dit tot ver buiten de landsgrenzen! Inmiddels is de firma een gevestigde waarde onder de installateurs en distributeurs van kabeldraagsystemen.

2. Een website voor Trayco: De functionaliteiten op een rijtje!

a. Een website mét ERP-koppeling

De vraag van de klant bestond erin een lead generating website te ontwikkelen met koppeling naar hun ERP-systeem. Zo gezegd, zo gedaan! We koppelden het Dynamics ERP-softwarepakket (het vroegere Navision) met een synchronisatie via Excel-export. Deze Excel wordt periodiek geüpdatet in Dynamics (Navision) en afgeleverd via FTP op de webserver, waar de website het bestand vervolgens automatisch verwerkt. De specifieke keuze voor het XLSX-formaat lag hier bij de klant. Ook het beeldmateriaal (JPEG) en de technische documenten (PDF) worden op dezelfde wijze aangeleverd op de website. Met behulp van deze synchronisatie, was de website ook meteen meertalig. Twee vliegen in 1 klap dus!

b. Een slimme integratie van een complexe filtermatrix in de website

Naast de synchronisatie met het ERP-systeem integreerden we ook een complexe filtermatrix om zo de condities vast te stellen waardoor de website bezoeker de juiste producten kan selecteren. Deze filtermatrix brengt met zich mee dat de bezoeker snel en gericht bij dat product terechtkomt naar waar hij op zoek is. Daarbovenop krijgt de bezoeker ook de accessoires en opties te zien, die compatibel zijn met het product waarop men zocht. Super gebruiksvriendelijk voor de klant én vooral voordelig de firma zelf, die uiteindelijk zoveel mogelijk producten tracht te verkopen! De filter zelf eens uittesten? Dat kan hier!

c. Koppeling van de website met een login voor de gebruikers

Aan de website is ook een gebruikerslogin gekoppeld waarmee de bezoeker, na aanvraag van een login, de nodige technische documenten kan downloaden. Ook deze documenten worden via de synchronisatie mee geüpdatet.

d. Ontwikkeling van conversiegerichte landing pages

Naast de voorgenoemde functionaliteiten wilden we met de nieuwe website ook de conversion rate wat mee de hoogte in te jagen! Daarom ontwikkelden we specifieke landingspagina’s voor het promoten van specifieke producten, die op termijn een pak conversies moeten gaan opleveren. Een voorbeeld hiervan kan je hier bekijken. En ook de video die je hierin terugvindt werd is van onze hand!

En het resultaat? Dat kan je hier bekijken! Kan ook jouw conversion rate wel een boost gebruiken? Contacteer ons!


Website met ERP-koppeling voor didier.be
Didier.be gekoppeld met Carfac ERP

Voor Didier.be, gespecialiseerd autohandelaar en gevestigd nabij Waregem, mochten we aan de slag met een gebruiksvriendelijke en responsieve website. Lees hieronder hoe we te werk gingen!

1. Didier, dé specialist in jonge schadewagens

In de kleinste deelgemeente van Waregem, genaamd Sint-Eloois-Vijve, is autohandel Didier gevestigd. Met een aanbod van meer dan 400 wagens, is Didier gespecialiseerd in jonge schadewagens en wagens geschikt voor afbraak. Daarbovenop heeft Didier een zeer gevarieerd aanbod aan verschillende merken in huis.

2. Gebruiksvriendelijke website check: Zo gingen we te werk!

Een efficiënte koppeling met het Carfac ERP-systeem

Om een feilloze invoer en opvolging van de wagens te kunnen garanderen, wordt er bij Didier gewerkt met een aangepaste ERP-software, Carfac. Het doel van de nieuwe website bestond erin het actieve aanbod ter beschikking te stellen voor de bezoekers. Om het aanbod zoveel mogelijk up-to-date te houden, wordt dat meerdere malen per dag met Carfac gesynchroniseerd. Op deze manier is het online aanbod steeds actueel en kan de bezoeker op elk moment van de dag het meest recente aanbod in kijken! Daarnaast kan je via de nieuwe website ook een afspraak of meer informatie aanvragen.

Een gedetailleerd overzicht per wagen

Zowel op desktop als op mobiel krijgt de bezoeker een duidelijk maar uitgebreid overzicht van de technische specificaties van elke wagen met bijhorende foto’s. Kiezen was nog nooit zo makkelijk!

Automatische updates

De volgende logische stap is dat iedere bezoeker in de toekomst per mail op de hoogte zal kunnen gebracht worden van het aanbod aan hand van de eigen zoekopdrachten. Dit betekent dat wanneer iemand bijvoorbeeld zoekt op de term Audi en er komt de volgende dag een Audi A1 binnen, dat deze persoon hiervan op de hoogte gebracht zal worden. Dit verhoogt de kans op verkoop voor didier.be aanzienlijk.

En het eindresultaat? Dat ontdek je hier! Is ook uw website aan vernieuwing toe? Neem gerust contact op.

Little Ball Village - Website - Realisaties
Little Ball Village

‘Kleuters in beweging brengen en hen naar de sportclub van hun hart leiden’. Een mooie doelstelling, waar we graag aan meewerkten! En dat deden we met een supersnelle nieuwe website! Hoe we dat deden? Dat ontdek je hieronder.

1. Little Ball Who?

Kleuters in beweging brengen; dat is de core business van Little Ball Village. Van recreatieve voetballessen over kleuterkampen tot skivakanties met het hele gezin: bij Little Ball Village kan het allemaal. Met maar liefst 30 locaties in Vlaanderen draait deze bloeiende firma rond sporttrajecten en dit zowel op zaterdagvoormiddag als tijdens de kleutersportkampen in de schoolvakanties. Dit helemaal op maat van de kleuters.

Net omwille van het aantal locaties, is de organisatie van deze structuur geen sinecure. Een vlotte automatisatie en stabiele website op piekmomenten was aan de orde om bepaalde zaken, zoals online inschrijven, in goede banen te leiden.

2. Vlotjes online inschrijven? Kinderspel vanaf nu!

Uw kleuter online inschrijven op één van de kleutersportkampen of -lessen? Via een vlot en duidelijk stappenplan kunnen ouders hun oogappels online inschrijven op leeftijdsgroep, data en locatie naar keuze.

Gezien het grote succes ontwikkelden we naderhand ook specifieke features zoals wachtlijsten, alternatieve locaties of kampen. Op deze manier worden alle lesblokken vlot en geleidelijk ingevuld.

Om stabiliteit te garanderen was een serverconfiguratie op maat, alsook een goede caching layer geen optie maar een basisvereiste.

3. Een feilloze synchronisatie met het ERP-systeem

Alle data zoals locaties, tijdstippen tot zelfs medewerkersgegevens worden gevoed vanuit het Kampadmin ERP-systeem, zijnde de moederdatabase waarin alle administratie voor de werking beheerd wordt. Een belangrijke schakel wat betreft gegevensverwerking en inschrijvingen, die feilloos aan de nieuwe website gekoppeld diende te worden.

Via de voorgekauwde webservice of API laadt de website al deze data realtime en pijlsnel in zodat vertraging voor de bezoeker onmerkbaar is.

Benieuwd naar het eindresultaat? Dat bekijk je hier! Is ook uw website aan vernieuwing toe? Neem hier contact op.

Terug naar boven