Golf In Flanders

  • Golf In Flanders

Golf In Flanders

De tijd dat golf een overwegend Britse aangelegenheid was, is lang voorbij. De golfsport heeft haar weg gevonden naar alle uithoeken van de wereld, tot zelfs in het zanderige Dubai toe. Ook in eigen land is de populariteit van de sport aanzienlijk toegenomen, zeker in de laatste twee decennia. Het gevolg is dat Vlaanderen er in de loop der jaren heel wat prachtige golfterreinen heeft bij gekregen.

Dat is ook Toerisme Vlaanderen niet ontgaan en dus sloeg de organisatie de handen in elkaar met de Vlaamse Golf Federatie. De inzet? Een toegankelijke website lanceren die Vlaanderen in het buitenland promoot als golfregio om zo haar positie binnen het Europese golftoerisme te verstevigen.

Kwaliteitslabel

Via www.golfinlanders.com kunnen golfliefhebbers grasduinen door de talrijke golffaciliteiten die Vlaanderen te bieden heeft. Uiteraard worden ook onze toeristische troeven ten volle uitgespeeld. De website werd ontwikkeld door DAS Media en haalde glansrijk het AnySurfer label, een kwaliteitswaarmerk voor website die uitblinken in toegankelijkheid.

Online reserveren en betalen

Golfinlanders.com maakt gebruik van een interactieve kaart van Vlaanderen die per regio de beschikbare golfterreinen weergeeft. Uiteraard worden ook alle golf-technische wetenswaardigheden meegegeven. Daarnaast krijgen bezoekers ook een uitgebreid overzicht van de toeristische troeven van de regio en nabijgelegen steden.

Promotiecampagne

DAS Media tekende overigens ook voor de promotiecampagne die opgezet wordt voor golfinlanders.com. De website zal volop onder de aandacht worden gebracht via advertenties en sociale media. Er staan bovendien ook een aantal acties op stapel, in samenwerking met Toerisme Vlaanderen. Je zal zien: die Brit zal straks maar wat graag de veerboot nemen om hier bij ons zijn balletjes te slaan. En niet alleen hij. Toerisme Vlaanderen, de Vlaamse Golf Federatie en DAS Media zijn er van overtuigd dat golfers uit alle windstreken weldra hun weg zullen vinden naar al het golffraais dat we hier te bieden hebben. 

Gerelateerde artikelen

Meer cases lezen?

Scoren in Google? Zo deden we het voor Luxauto!
Website met online reservatie

DAS Media goes automotive! Ons team kreeg de laatste maanden een flinke onderdompeling in de automobielsector! Na een toffe samenwerking met Mercedes-verdeler Ghistelinck, ontfermen we ons sinds kort ook over hun partner Luxauto. Deze verhuurgigant heeft 17 verhuurkantoren in België en beschikt over een wagenpark van ruim 750 personenwagens, bestelwagens, minibussen en vrachtwagens. Meer leads en reservaties binnenhalen: dat was ons einddoel. Hoe we dat deden? Met een gloednieuw cms-systeem en een flitsende SEA-campagne!

Luxauto doen scoren in Google? Zo deden we dat!

Fundamenteel in het proces naar een 'scorende' website waren:

  • Een eenvoudig overzicht
  • Een automatische prijsberekening o.b.v. parameters (zoals bv. de duurtijd)
  • Een makkelijk reservatieproces

Dit realiseerden we op basis van Google Analytics-data alsook de monitoring van de voormalige website. 

Meer online reservaties met een flitsende SEA-campagne

Meer online bezoekers en reservaties? Die genereerden we met een gloednieuwe SEA-campagne! Een campagne die niet enkel kliks, maar die het bedrijf ook effectief meer reservaties ging opleveren. Luxauto als dé referentie in de Belgische wagenverhuur? Dat is waar we met deze campagne naar streven. 

En het uiteindelijke resultaat?

De resultaten bleven niet uit: sinds kort staat Luxauto voor de trefwoorden 'auto huren' en 'bestelwagen huren' op de eerste positie in Vlaanderen! Daarnaast kon hun nieuwe website rekenen op ruim 20% meer bezoekers en is ook hun conversieratio licht gestegen.

Benieuwd wat u kan doen om die offerteaanvragen door het plafond te laten schieten? Neem gerust contact op.  

Gloednieuwe webshop voor Marie Méro
Webshop met ERP-synchronisatie

De tijd waarin u naar de winkelstraten trok voor het shoppen van uw garderobe is voorgoed voorbij én dat geldt sinds kort ook voor Marie Méro! Het modelabel, gekend van de Benelux tot in het verre Rusland, is vanaf nu ook online te verkrijgen via hun gloednieuwe webshop! Marie Méro besloot dit jaar zélf de online markt op te gaan, nadat enkele onafhankelijke Marie Méro-verdelers hen voorgingen. DAS Media verzorgde een naadloze uitwerking van dit project. En dit deden we met één doel voor ogen: meer leads. Maar hoe hebben we dat nu gedaan, zegt u? 

Webshoppers hou jullie vast: alle voordelen op een rijtje

Naast een aantrekkelijk ogend design, hielden we ook qua functionaliteit enkele prioritaire vereisten in het achterhoofd bij de realisatie van de nieuwe webshop. Dit op een manier dat de nieuwe webshop zowel voor Marie Méro als voor haar klanten eenvoudig in gebruik zou zijn. 

Webshop vereiste 1: koppeling webshop met CRM/ERP

Allereerst was het cruciaal dat een goed overzicht op de stock behouden bleef. Daarom koppelden we het bestaande CRM/ERP-pakket aan de webshop zodat de collecties, lookbooks, bestellingen en artikels gesynchroniseerd werden tussen de online shop en het eigen platform. Op deze manier maakten we de cirkel rond: van CRM naar webshop en terug. 

Webshop vereiste 2: veilig betalen voorop

Daarnaast moest de webshop een veilige betaling garanderen aan haar bezoekers, wat we realiseerden door de orders na online betaling via MultiSafePay automatisch door te sturen naar het eigen platform, waar het order vervolgens werd verwerkt. 

Webshop vereiste 3: gebruiksvriendelijkheid troef

Via een slimme zoekfunctie op postcode of woonplaats, komen potentiële kopers vlot te weten of hun begeerde artikel nog te verkrijgen is in één van de fysieke verkooppunten. Een functionaliteit waarbij ook de MM-dealers niet uitgesloten werden. 

Webshop vereiste 4: efficiënte verzend- en afhaalmethodes

Daarbovenop zorgde een koppeling met Sendcloud ervoor, dat alle af te halen pakketten automatisch aan de koerierdienst worden gemeld. Dit zorgt niet alleen voor een kleinere foutenmarge, maar vermindert ook aanzienlijk de administratieve rompslomp. Tot slot maakt de nieuwe webshop het ook mogelijk om uw artikel(s) gratis af te halen in een verkooppunt. Dit kan met niet meer dan een simpele druk op de knop bij afhandeling van uw bestelling.
 

Kort samengevat...

Bespaar uzelf de moeite en ontdek vanuit uw luie zetel alvast de volledige herfst- en wintercollectie op www.mariemero.eu. Wij wensen team Marie Méro alvast veel succes toe met hun nieuwe webshop!

Wilt u zelf een webshop? Of wilt u weten hoe u meer leads verkrijgt via uw webshop? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang periodiek gratis tips!

Inspiratie nodig? Neem eens een kijkje tussen onze realisaties!

Terug naar boven