Leads genereren = je bedrijf doen groeien

Je bedrijf jaar na jaar goed laten presteren en inzetten op een mooie groei. Daarvoor ga je elke dag tot het uiterste . Hoe verzeker je de evolutie van je bedrijf? Door nieuwe leads te genereren. Daarin slaag je alleen door online in de picture te komen … en te blijven.

dasmedia-luxauto-webshop-googlead

Je website genereert nieuwe leads

Leads genereren lukt alleen als je website voldoende mensen aantrekt. Benut daarom het volledige arsenaal aan hulpmiddelen. Ga voor SEO en SEA, investeer in radio- en videomarketing. En zet in op social media en e-mailmarketing.

DAS Media ondersteunt je van a tot z. En centraliseert alle inspanningen in handige maandelijkse rapporten. Die tonen glashelder het aantal leads dat elk kanaal genereert. Zo houden we de prestaties per medium nauwlettend in de gaten en sturen bij waar nodig. Jouw resultaat? Een maximaal aantal leads genereren voor hetzelfde budget.

Webontwikkeling = cocreatie

Bij DAS Media creëren we je website voor en met jou. Jouw wensen en input staan centraal. Met maar één gezamenlijk einddoel: een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website die doet wat hij moet: leads genereren.

Ons ervaren team van strategen, designers, ontwikkelaars en marketeers werkt nauwgezet samen tijdens elke fase van het creatieproces. Hun gemeenschappelijk einddoel? Optimale conversie en gebruiksvriendelijkheid.

Voor de kenners: we bouwen je site in Craft CMS. Dat systeem focust op vlot contentbeheer en biedt ontwikkelaars de nodige vrijheid om jouw wensen maximaal te realiseren.

Hulp nodig om nieuwe leads te genereren?

Kom met ons praten

63.000

zoekopdrachten per seconde in Google.

55%

van de consumenten klikt op zoekadvertenties.

90%

van de consumenten zegt dat advertenties hun aankoopbeslissingen beïnvloeden.

72%

van de Google-gebruikers doet een aankoop binnen een straal van 10 kilometer.

Daarom kies je voor ons.

Op zoek naar een betrouwbare partner die jouw kmo de beste digitale oplossing(en) biedt? DAS Media bundelt expertise en ervaring met een doelgerichte kmo-aanpak binnen één centraal team. Samen met jou maken we werk van de efficiëntste digitale marketingstrategie. Die evalueren we permanent en sturen bij waar nodig. Het resultaat: meer leads en nieuwe klanten.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

  • Hoe genereer ik meer leads?

    Het aantal leads dat binnenkomt is uiteraard afhankelijk van het aantal bezoekers op je website en de conversie van deze bezoekers naar leads. Hoe meer bezoekers op je site, hoe groter de kans op meer aanvragen. Het spreekt ook voor zich dat je website relevant én gebruiksvriendelijk moet zijn. Maar je kan iedereen natuurlijk ook de juiste weg tonen via SEO, SEA, radio- en videomarketing, social media en e-mailmarketing.

  • Is mijn website duidelijk genoeg?

    Tools zoals Google Analytics, heatmap monitoring en deskundig inzicht kunnen eventuele obstakels in kaart brengen. De Quick Scan van DAS Media kan je hierover meer inzicht geven. Die legt hindernissen bloot die je uit de weg moet ruimen om meer leads te genereren. Vraag nu vrijblijvend je Quick Scan aan.

Op de hoogte blijven?