Registratiewebsite met ERP-koppeling in Craft voor ziekenfonds

Vanaf 1 januari 2022 slaan de ziekenfondsen OZ en Partena de handen in elkaar en gaan ze samen verder onder de nieuwe naam Helan. Maar ook hun jeugdwerking Idee Kids en Kriebels & Kuren bundelen hun krachten en worden samen Heyo. Eh, Hewat?Heyo biedt een aanbod aan vakantiekampen waar zowel kinderen als tieners helemaal vrolijk van worden! Kamplocaties in binnen- én buitenland: check! Meer dan 150 leuke thema’s om bij weg te dromen? Check! Nieuwe vrienden voor ‘t leven? Dubbelcheck! Kortom, wie op kamp gaat met Heyo speelt, ontdekt, beleeft én leert iets bij.

Dasmedia website ontwikkelen heyo headerbeeld copy 2

Wij gaan op kamp… eh, bouwen een website en nemen mee...

De checklist voor de website van de klant was duidelijk:

  • Een vlotte wisselwerking tussen de website en hun ERP KampAdmin

  • Een uiterst gebruiksvriendelijke kampzoeker

  • Een stabiele website die piekmomenten perfect weet te doorstaan

Maar hoe beginnen we aan een registratiewebsite? Ontdek er hieronder alles over!

1/ Feilloze koppeling tussen KampAdmin en Craft CMS: een krachtige combinatie

Een kleuter- of jongerenvakantie in goede banen leiden, daar komt wel wat bij kijken. Denk maar aan inschrijvingen en logistieke zaken regelen, monitoren inschakelen… Heyo maakt gebruik van KampAdmin om die administratieve taken zo vlot mogelijk af te handelen. Wij koppelden bijgevolg hun software met de website. Hierdoor is het aanbod op de website altijd up-to-date en wordt een bezoeker steeds correct geïnformeerd. Daarnaast komen de inschrijvingen meteen in KampAdmin terecht. Door de vlotte communicatie tussen KampAdmin en de website kunnen de medewerkers van Heyo zich focussen op wat er écht toe doet: kinderen en tieners een fantastische vakantie bezorgen!

Dasmedia website ontwikkelen heyo fotosvideos faq

2/ Dataverrijking via het CMS

Heyo zag de data vanuit KampAdmin graag verrijkt met bijkomende informatie. Om dit mogelijk te maken halen we alle noodzakelijke gegevens van hun software binnen in het Craft CMS. Hierdoor hebben ze de mogelijkheid om bijvoorbeeld thema-, locatie- én kampdetailpagina’s aan te vullen. Op deze manier kan de beheerder extra toelichting (naast de informatie komende uit KampAdmin) geven, zoals bijvoorbeeld bepaalde vragen of sfeerbeelden en video’s aan een kamp koppelen. Men kan dit gewoon eenvoudig via het CMS regelen!

Dasmedia website ontwikkelen heyo filters periode

3/ Kampzoeker met filterfuncties op maat

De kampzoekerpagina is ongetwijfeld het kloppende hart van de website. Je ziet meteen dat er veel te beleven valt bij Heyo. Is jouw kind een creatieve duizendpoot of houdt je tiener van wat meer avontuur? Heyo got you covered met zijn meer dan 150 leuke thema’s! Via een uiterst handige filterfunctie maken we de bezoekers wegwijs in dat ruime aanbod. Zoeken op periode, locatie, leeftijd, thema… het is allemaal mogelijk! Leuk weetje: de beheerder kan ook zelf vakantieperiodes aan de periodefilter toevoegen. Usability troef! ;-)

Dasmedia website ontwikkelen heyo leeftijdsgroepen1

4/ Slimmer zoeken via leeftijdsgroepen

Liever meteen op leeftijd zoeken? Da’s ook mogelijk via de leeftijdsgroepen die terug te vinden zijn op de homepage. De bezoeker krijgt zo meteen het aanbod voor de gekozen leeftijdsgroep te zien.

Die leeftijdsgroepen komen ook aan bod op de locatiekaart op de homepage. Zo sla je meteen 2 vliegen in één klap! Conclusie: een fijn kamp zoeken op de Heyo website is een fluitje van een cent!

Dasmedia website ontwikkelen heyo leeftijdsgroepen2

5/ EHBO-(web)kit: voorafgaande stresstest én serverconfiguratie op maat

Enerzijds leiden we de online inschrijvingen in goede banen doordat de website heel gebruiksvriendelijk is. Maar het is natuurlijk ook cruciaal dat de website onder alle mogelijke omstandigheden (lees: dus ook op de piekmomenten!) optimaal functioneert. Hiervoor werd er een uitgebreide stresstest uitgevoerd.

Om de stabiliteit te garanderen was een serverconfiguratie op maat, alsook een goede caching layer, geen optie maar een basisvereiste. Zo laten we niks aan het toeval over en kan de klant op beide oren slapen.

Vrolijke partners dat zijn wij.

Met deze registratiewebsite waren we niet aan ons proefstuk toe. Zo werkten we al eerder samen met KampAdmin voor de website van Little Ball Village. Dit project is opnieuw het bewijs van een succesvolle samenwerking! :-)

En hoe het project er in de toekomst uitziet? To be continued! De klant blijft niet stil zitten. De website wordt regelmatig onder de loep genomen én bijgestuurd.

Benieuwd naar het resultaat?

heyo.be

Ook op zoek naar een helpende digitale partner?

Contacteer ons gerust!