Feestelijk maatwerk: website, ERP en CRM

Van themafeest over bedrijfsevent tot huwelijk … Eland is dé eventpartner bij uitstek. Als ware feest professionals tekenen ze de krijtlijnen uit voor unieke feesten, met een enorm gamma aan meubels en decors uit het eigen atelier als kers op de taart. Je bent er ook aan het goede adres om zelf je feest in te richten. Van gepersonaliseerde bartafels met bijpassende stoelen tot cosy tapijten en accessoires in een kleur naar keuze, bij Eland zijn ze te huur voor je party of a lifetime!

Dasmedia website ontwikkelen eland sfeerbeelden
Dasmedia website ontwikkelen eland feestgedruis

Overzicht in het feestgedruis

Hun enorme aanbod is zowel de grootste troef als de grootste uitdaging. Tot voor kort was het zeer moeilijk om het overzicht te behouden in het kluwen van modulaire meubelelementen, stockmanagement, klantenfacturen, leverschema’s, …

Daarnaast was er ook nog veel manueel werk: beschikbaarheden checken, afmetingen en combinaties ingeven, … Kortom, het soort taken dat niet alleen arbeidsintensief is, maar ook een aanzienlijke foutenmarge met zich meebrengt. Wij brachten overzicht in het aanbod en automatiseerden tal van zaken dankzij een webapplicatie en website op maat.

Allesomvattende webapplicatie

De webapplicatie op maat omvat werkelijk alle informatie over het huuraanbod. Evidente info zoals het complete aanbod, mogelijke afmetingen, vervoersmethodes, … maar ook facturatie, offertes, magazijnlocaties, gedetailleerde orderpickinglijsten en transportschema’s.

Dankzij deze centrale ERP- en CRM-systemen heeft iedereen altijd correcte informatie voorhanden. Geen gedoe meer met navragen en uitzoeken, wel een 100% up-to-date overzicht!

Website als inspiratieplatform, checklist en meer

De website van Eland kreeg enkele extra functionaliteiten mee die het plannen van events vereenvoudigt.

Dasmedia website ontwikkelen eland mijnevent

Mijn Event

In de tab ‘Mijn Event’ zijn verschillende lagen voorzien – vloer, muur, plafond – zodat je geen meubels, decoratie of verlichting meer kunt vergeten. Groot event gepland? Voeg extra zones toe en kleed elke ruimte afzonderlijk aan. Een geliefd feature bij zowel externe eventplanners als bij de Eland-specialisten!

Dasmedia website ontwikkelen eland inspiratie

Inspiratie alom

White party, jungle fever of roaring twenties? Je zoektocht naar een tof thema of verrassende aankleding eindigt hier! De realisaties bieden je tonnen inspiratie en ook de tab ‘Moods’ zorgt voor instant sfeer.

Dasmedia website ontwikkelen eland kleurbekennen

Kleur bekennen

De meubelen van Eland bieden heel wat personalisatiemogelijkheden. Van loungehoek in je bedrijfskleuren tot een bartafel met eigen fotoprint, met de ‘color picker’ is the sky the limit! In het atelier geeft Eland de meubels de tint en uitstraling van jouw keuze.

Partners in party

Het structureren en automatiseren van het aanbod en de werking van Eland was voor ons alleszins een waar feest … maar dan wel zo eentje dat blijft duren! Het productaanbod en de klanteneisen van Eland evolueren constant, wij zorgen dat het ERP en de website dat ook doen.

Minstens één keer per week bespreken we de status van alle lopende zaken. Hebben ze bij Eland vragen, suggesties of wensen? Laat maar komen! Wij denken graag praktisch mee. Doordat de systemen en website helemaal op maat zijn gemaakt, komen we steeds snel tot een goede oplossing. Party on!

Wil je zelf je werking automatiseren, je website omtoveren tot inspiratieplatform of de twee combineren? Welkom bij DAS Media!

Contacteer ons