ERP-gekoppeld bestelplatform voor Rademakerdairy.nl

Rademaker Dairy, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in boerenzuivel, streeft naar het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Om dit te bereiken, hebben we samen een geavanceerd bestelplatform ontwikkeld, gekoppeld aan het LISA ERP-systeem van CCE. Dit platform is ontworpen om de bestelervaring te stroomlijnen en klanten in staat te stellen eenvoudig en efficiënt hun benodigde producten te bestellen.Gebruiksvriendelijk bestelproces

Het nieuwe bestelplatform biedt klanten van Rademaker Dairy een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring. Klanten kunnen eenvoudig een account aanvragen en na activatie direct inloggen om hun bestelling te plaatsen. Dankzij de integratie met het LISA ERP-systeem worden prijzen en assortimenten automatisch aangepast op basis van klantspecifieke informatie, waardoor een gepersonaliseerde winkelervaring wordt geboden.

Dasmedia rademarkerdairy webshop bestelmogelijkheden

Flexibele bestelmogelijkheden

Het bestelplatform biedt klanten een breed scala aan bestelmogelijkheden. Artikelen kunnen worden besteld in verschillende verpakkingsvormen, zoals flessen, jerrycans, dozen, zakken en potten. Dit stelt klanten in staat om hun bestelling aan te passen aan hun specifieke behoeften en vereisten.

Realtime voorraadinformatie en levertermijnen

Klanten krijgen op het bestelplatform realtime inzicht in de beschikbare voorraad en verwachte levertermijnen. Dit stelt hen in staat om weloverwogen beslissingen te nemen bij het plaatsen van hun bestellingen en zorgt ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de beschikbaarheid van producten.

Dasmedia rademarkerdairy webshop verzendkosten

Dynamische verzendkostenberekening

Het bestelplatform berekent verzendkosten op basis van verschillende factoren, waaronder gewicht, bestelbedrag en het land van levering. Deze dynamische berekening zorgt voor transparantie en nauwkeurigheid in de verzendkosten, waardoor klanten een duidelijk beeld krijgen van de totale kosten van hun bestelling.

Geavanceerde zoekfunctionaliteit

Het bestelplatform is uitgerust met een geavanceerde zoekfunctie die gebruikers in staat stelt om snel en eenvoudig de gewenste producten te vinden. De zoekfunctie is elastisch en kan worden aangepast om te werken met alternatieve benamingen, synoniemen, schrijffouten en zelfs dialectvormen. Hierdoor wordt de gebruikerservaring geoptimaliseerd en kunnen klanten snel het juiste product vinden.

Dasmedia rademarkerdairy webshop zoekfunctie

Dankzij het nieuwe bestelplatform kunnen klanten van Rademaker Dairy profiteren van een verbeterde bestelervaring die is afgestemd op hun specifieke behoeften. Door middel van geavanceerde functionaliteiten zoals een flexibel bestelproces, realtime voorraadinformatie en een geavanceerde zoekfunctie, zijn klanten in staat om snel en efficiënt hun boerenzuivelproducten te bestellen. Dit draagt bij aan de algehele klanttevredenheid en versterkt de positie van Rademaker Dairy als marktleider in de sector.

De voordelen op een rij

Bovendien leidt het nieuwe bestelplatform tot aanzienlijke voordelen op het gebied van administratieve vereenvoudiging en minimalisering van de foutmarge door manuele input. Door de naadloze integratie met het LISA ERP-systeem worden handmatige processen geautomatiseerd, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd en de kans op fouten wordt geminimaliseerd. Dit resulteert in een gestroomlijnde bedrijfsvoering en een verbeterde nauwkeurigheid in de orderverwerking, wat op zijn beurt leidt tot hogere operationele efficiëntie en kostenbesparingen voor Rademaker Dairy.

Ook interesse in een e-commerce- of bestelplatform gekoppeld met jouw ERP?

Contacteer ons