Over ons

In 2009 slaan Dieter Vaernewijck en Steven Beel de handen in elkaar. En gieten hun passie voor marketing en digitalisering in een eigen bedrijf.

Hun doel? Jou de beste oplossingen voor de pijnpunten in jouw bedrijf aanbieden. Met een team van elf gedreven medewerkers staat DAS Media voor je klaar.

Kort op de bal en bovenop jouw business

De digitale marketingwereld verandert snel. Nieuwe spelers duiken op en de behoeften die je klanten vandaag hebben, zien er morgen weer helemaal anders uit. Ontwikkelen we een digitale marketingstrategie voor jouw kmo? Dan analyseren en meten we die permanent. En sturen bij waar nodig. Zo spelen we uiterst kort op de bal. Onze maandelijkse rapporten en permanente inspanningen om jouw marketingcampagnes te optimaliseren, zijn daarvan het beste bewijs.

Onze aanpak in drie woorden:

  • Analyse: in een kmo staat of valt je succes met een goed doordachte marketingstrategie. Gaan we voor jou aan de slag? Dan analyseren we eerst de strategie van jouw klanten. En stemmen jouw digitale marketingaanpak erop af.
  • Cocreatie: we investeren in een sterke relatie met jou en jouw team. Alleen zo werken we als één team samen. Het resultaat? Digitale marketingoplossingen die werken.
  • Wendbaarheid: een marketingstrategie bedenken, doen we samen met jou. Dé manier om snel in te spelen op veranderingen in jouw organisatie. En samen successen te scoren.

Jouw voordelen

Kies je voor DAS Media? Dan krijg je een totaaloplossing voor jouw kmo. We richten onze kennis en ervaring op een sterk afgebakende kmo-doelmarkt. Die aanpak biedt jou deze voordelen:

  • Coördinatie- en projectmanagement kosten zijn lager.
  • Eén centraal team doorgrondt jouw organisatie.
  • Jouw digitale marketingaanpak wordt eens zo sterk omdat we verschillende marketingtechnieken bundelen in één geheel.

Zit de expertise bij grotere agentschappen verdeeld in meerdere departementen? Dan tref je bij DAS Media alle kennis binnen één team, to the point en zonder tussenschakels. En dat loont, met snelle resultaten en oplossingen die werken.

Zij gingen je met succes voor!

Fraeye Living

"Wij waren vooral op zoek naar een partner die ons communicatieboodschap duidelijk kon overbrengen aan onze klanten en die met minimale inspanning van ons dan eigenlijk dat in een juist kader kon gieten om te kunnen starten."

Ontdek hier onze case.

Autohandel Didier

"De voordelen die we hebben door met DAS Media samen te werken is enerzijds de website die heel gebruiksvriendelijk is geworden. We krijgen veel positieve feedback van de klanten dat ze gemakkelijk vinden naar waar ze op zoek zijn. Anderzijds de bezoekersaantallen zijn gestegen voor zowel binnen- als buitenland."

Vanomobil

"Wat vooral charmeert, is de jonge insteek, dynamisme en het meedenken van het DAS Media-team."

Er heerst bij DAS Media een no-nonsense cultuur waardoor er snel en efficiënt kan geschakeld worden.

Kürt Vandenbroeke, Veranda's Van Der Bauwhede

Daarom kies je voor ons

Op zoek naar een betrouwbare partner die jouw kmo de beste digitale oplossing(en) biedt? DAS Media bundelt expertise en ervaring met een doelgerichte kmo-aanpak binnen één centraal team. Samen met jou maken we werk van de efficiëntste digitale marketingstrategie. Die evalueren we permanent en sturen bij waar nodig. Het resultaat: meer leads en nieuwe klanten.

Benieuwd hoe DAS Media jouw kmo omhoog stuwt?

Contacteer ons

Op de hoogte blijven?