Over ons

DAS Media is in 2009 opgericht door Dieter en Steven, twee gepassioneerde individuen met een sterke drive voor digitalisering. Wat begon als een ambitieuze onderneming is uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met een team van 10 getalenteerde professionals. De kern van DAS Media's missie is het leveren van hoogwaardige digitale oplossingen die de bedrijfsprocessen van klanten optimaliseren en hun online aanwezigheid versterken.

Met een focus op webapplicatieontwikkeling, e-commerce en websiteontwerp, heeft DAS Media zichzelf gepositioneerd als een toonaangevende speler op het gebied van ERP- en CRM-integraties, evenals andere externe koppelingen. Door nauw samen te werken met klanten begrijpt het team van DAS Media hun unieke behoeften en doelen, waardoor ze op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die de zakelijke prestaties verbeteren en de concurrentiepositie versterken.

Een extra troef is het interne team van digital marketeers, die naast de ontwikkelingsdiensten klaar staan om klanten te ondersteunen bij het maximaliseren van de impact van hun projecten. Van zoekmachineoptimalisatie tot contentmarketing en socialemediabeheer, het team van DAS Media biedt een uitgebreid scala aan diensten om klanten te helpen bij het bereiken van hun digitale doelstellingen.

Onze aanpak in drie woorden:

  • Analyse: in een bedrijf staat of valt je succes met een goed doordachte strategie. Gaan we voor jou aan de slag? Dan analyseren we eerst de strategie van jouw klanten. En stemmen jouw digitale aanpak erop af.
  • Cocreatie: we investeren in een sterke relatie met jou en jouw team. Alleen zo werken we als één team samen. Het resultaat? Digitale oplossingen die werken.
  • Wendbaarheid: een strategie bedenken, doen we samen met jou. Dé manier om snel in te spelen op veranderingen in jouw organisatie. En samen successen te scoren.

Jouw voordelen

Kies je voor DAS Media? Dan krijg je een totaaloplossing voor jouw bedrijf. We richten onze kennis en ervaring op een sterk afgebakende doelmarkt. Die aanpak biedt jou deze voordelen:

  • Coördinatie- en projectmanagement kosten zijn lager.
  • Eén centraal team doorgrondt jouw organisatie.
  • Jouw digitale aanpak wordt eens zo sterk omdat we verschillende technieken bundelen in één geheel.

Zit de expertise bij grotere agentschappen verdeeld in meerdere departementen? Dan tref je bij DAS Media alle kennis binnen één team, to the point en zonder tussenschakels. En dat loont, met snelle resultaten en oplossingen die werken.

Daarom kies je voor ons

Op zoek naar een betrouwbare partner die jouw bedrijf de beste digitale oplossing(en) biedt? DAS Media bundelt expertise en ervaring met een doelgerichte aanpak binnen één centraal team. Samen met jou maken we werk van de efficiëntste digitale marketingstrategie. Die evalueren we permanent en sturen bij waar nodig.

Wil je de resultaten zien die DAS Media heeft behaald voor haar diverse klantenportfolio? Blader door onze uitgebreide verzameling cases en ontdek hoe we bedrijven hebben geholpen om hun digitale aanwezigheid te transformeren en hun doelen te overtreffen.