Over ons

In 2009 slaan Dieter Vaernewijck en Steven Beel de handen in elkaar en gieten hun passie voor digitalisering in een eigen bedrijf. Hun doel? Jou de beste digitale oplossingen voor jouw bedrijf aanbieden. Met een team van intussen meer dan 10 gedreven medewerkers staat DAS Media voor je klaar.

Onze expertise:

Contacteer ons voor een offerte op maat

Kort op de bal en bovenop jouw business

De digitale wereld verandert snel. Nieuwe spelers duiken op en de behoeften die je klanten vandaag hebben, zien er morgen weer helemaal anders uit. Ontwikkelen we een digitale strategie voor jouw bedrijf? Dan analyseren en meten we die permanent. En sturen bij waar nodig. Zo spelen we uiterst kort op de bal. Onze maandelijkse rapporten en permanente inspanningen om jouw campagnes te optimaliseren, zijn daarvan het beste bewijs.

Onze aanpak in drie woorden:

  • Analyse: in een bedrijf staat of valt je succes met een goed doordachte strategie. Gaan we voor jou aan de slag? Dan analyseren we eerst de strategie van jouw klanten. En stemmen jouw digitale aanpak erop af.
  • Cocreatie: we investeren in een sterke relatie met jou en jouw team. Alleen zo werken we als één team samen. Het resultaat? Digitale oplossingen die werken.
  • Wendbaarheid: een strategie bedenken, doen we samen met jou. Dé manier om snel in te spelen op veranderingen in jouw organisatie. En samen successen te scoren.

Jouw voordelen

Kies je voor DAS Media? Dan krijg je een totaaloplossing voor jouw bedrijf. We richten onze kennis en ervaring op een sterk afgebakende doelmarkt. Die aanpak biedt jou deze voordelen:

  • Coördinatie- en projectmanagement kosten zijn lager.
  • Eén centraal team doorgrondt jouw organisatie.
  • Jouw digitale aanpak wordt eens zo sterk omdat we verschillende technieken bundelen in één geheel.

Zit de expertise bij grotere agentschappen verdeeld in meerdere departementen? Dan tref je bij DAS Media alle kennis binnen één team, to the point en zonder tussenschakels. En dat loont, met snelle resultaten en oplossingen die werken.

Daarom kies je voor ons

Op zoek naar een betrouwbare partner die jouw bedrijf de beste digitale oplossing(en) biedt? DAS Media bundelt expertise en ervaring met een doelgerichte aanpak binnen één centraal team. Samen met jou maken we werk van de efficiëntste digitale marketingstrategie. Die evalueren we permanent en sturen bij waar nodig. Het resultaat: meer leads en nieuwe klanten.