Via lokaal adverteren pluk je laaghangend fruit!

Wie onderneemt, ziet het graag groots. En terecht. Dat behoort nu eenmaal tot de kern van ondernemerschap. Maar… wie altijd maar naar boven kijkt, mist al snel het laaghangend fruit. Vergeet dus niet de vruchten te plukken van lokaal adverteren. We weten uit ervaring dat je daar heel wat confituur kan uitputten. Teveel beeldspraak? Dan zeggen we het gewoon recht voor de raap: via regionale advertenties kan je omzet scoren! Hoe? Zo:

Dasmedia blog lokaaladverteren beeld

1/ Kies een ervaren gids

Wel ja, DAS Media bijvoorbeeld. Wij kennen de advertentiemarkt vanbinnen en vanbuiten, óók de lokale. Of je nu meer naamsbekendheid wil genereren voor je product of merk, dan wel je verkoop wil boosten: wij wijzen je de weg.

Dasmedia blog lokaaladverteren banners derore

2/ Kies de beste vorm

Er zijn verschillende manieren om lokaal te adverteren. Je kan kiezen voor print, maar wij geloven ook in online zichtbaarheid. Omdat we weten dat dat werkt. Op basis van wat jij wil bereiken met je campagne, zullen wij jou de meest efficiënte vorm aanreiken. Dat kan een online video zijn, een banner, een full impact advertentie of – waarom niet? – een blog die we regionaal pushen. Een combinatie van een of meerdere van deze benaderingen kan natuurlijk ook.

3/ Kwaliteit = impact

DAS Media zorgt er niet alleen voor dat jouw campagne van hoog niveau is, we zien er ook op toe dat ze terecht komt op online platformen van bewezen kwaliteit. Bovendien gooien we onze keukengeheimen in de strijd. We geven er eentje mee. Wist je dat publiciteit op lokale nieuwssites tot 25% meer views haalt? Nu wel. En we hebben dus nog heel wat van die inzichten in onze koker zitten.

Tot slot nog dit: als je regionaal adverteert, steun je de Belgische economie. Zeker in coronatijden kan die een duwtje gebruiken. Consumenten hebben de voorbije maanden meer dan ooit ingezet op de lokale ondernemer. Gelijk hebben ze. Maar ook jij draagt via lokaal adverteren je steentje bij. Voor elke euro die je investeert in reclame geef je een boost van 5 euro aan de Belgische economie. Met andere woorden: je stuwt het bruto binnenlands product de hoogte in. Zuurstof geven aan onze economie is zo ook een beetje zuurstof geven aan jezelf.

Overtuigd? Wij zetten graag onze tanden in je advertentieplannen en helpen jou dat laaghangend fruit te plukken!

Neem contact op