E-commerce op maat van jouw ERP? Wij zorgen ervoor!

In een tijd waarin e-commerce een cruciale rol speelt in het succes van bedrijven, is het hebben van een flexibel, krachtig en gebruiksvriendelijk e-commerce framework essentieel. DAS Media heeft een dergelijk framework ontwikkeld, dat kan dienen als zowel een gesloten bestelplatform als een (half)open webshopsysteem.

Laten we eens kijken naar de voordelen en features die dit framework biedt.

Een e-commerceplatform op maat van jouw klanten


Koppeling met ERP-systemen

Een van de meest onderscheidende kenmerken van het framework is de naadloze integratie met heel wat ERP-systemen, waaronder LISA ERP, Carfac, Automate, Plenion, Midelco, Navision, SAP, Teamleader, Zabun. Deze integratie zorgt voor een vlekkeloze uitwisseling van gegevens tussen de e-commerceomgeving en het bedrijfsvoeringssysteem, waardoor bedrijven efficiënter kunnen werken en hun processen kunnen stroomlijnen.
Koppelen met jouw ERP is uiteraard ook een mogelijkheid. We bekijken dit samen met jouw ERP-partner.

Klanten- en productenbeheer

Het framework biedt uitgebreide mogelijkheden voor klantenbeheer, waardoor bedrijven nauwkeurig inzicht krijgen in hun klantenbestand en gepersonaliseerde ervaringen kunnen bieden. Daarnaast ondersteunt het complexe productstructuren, waaronder varianten, kits en besteleenheden, waardoor bedrijven flexibel kunnen zijn in hun aanbod en klanten een breed scala aan opties kunnen bieden.

Online betalingen en kortingsystemen

Met het framework kunnen klanten veilig online betalen, wat de drempel voor aankopen verlaagt en de conversieratio's verhoogt. Bovendien biedt het framework geavanceerde kortingsystemen, waarmee bedrijven promoties en aanbiedingen kunnen beheren om klanten aan te trekken en te behouden.

Klantenzone en gebruikersbeheer

Het framework voorziet in een klantenzone waar klanten gemakkelijk hun bestelstatussen, facturen en persoonlijke gegevens kunnen raadplegen, waardoor de klanttevredenheid wordt verhoogd. Daarnaast biedt het uitgebreide gebruikers- en rollenbeheer bedrijven de mogelijkheid om de toegangsrechten van gebruikers nauwkeurig te beheren en de veiligheid van het platform te waarborgen.

Geavanceerde features

Het framework gaat verder dan de basisfunctionaliteit en biedt geavanceerde features zoals klantafhankelijke prijzen, een kortings- en vouchersysteem, lijstenfunctionaliteit en zoekmachine-optimalisatie. Bovendien ondersteunt het framework koppelingen met verschillende marketplaces in verschillende sectoren, waardoor bedrijven hun bereik kunnen vergroten en nieuwe verkoopkanalen kunnen verkennen.
Daarnaast omvat het framework basis CMS-modules zoals:

 • paginabeheer
 • contentbuilder
 • blog
 • jobs
 • FAQ
 • navigatiebeheer
 • banners
 • pop-ups
 • woordenboek
 • koppeling met Deepl voor vertalingen
 • ...


Hierdoor kunnen bedrijven hun online aanwezigheid kunnen versterken en hun merk kunnen laten groeien.

Maatuitbreiding, optimalisatie en gebruiksgemak

Het framework is ontworpen met een focus op maatuitbreiding, continue optimalisatie, gebruiksgemak en prestaties. Bedrijven kunnen het framework aanpassen aan hun specifieke behoeften en groeien met hun bedrijf, terwijl ze profiteren van regelmatige updates en verbeteringen om de gebruikerservaring te verbeteren en de prestaties te optimaliseren.

Kortom, het framework biedt bedrijven een alles-in-één oplossing voor hun online verkoopbehoeften, met geavanceerde functionaliteit, flexibiliteit en gebruiksgemak om te slagen in de competitieve e-commerceomgeving van vandaag.

Lees ook onze cases waarin

DAS Media als partner voor jouw online verkoop?

Yes, please! We helpen je bij het concept van A tot Z en zorgen voor een performant eindresultaat!

Boek een vrijblijvende online videosessie voor een demo om alle mogelijkheden te bekijken, en jouw project te bespreken.
Of liever een afspraak bij jou ter plaatse? Kan uiteraard ook.

Vraag jouw demo of afspraak aan

Fijne klanten met renderende webshops