Daarom kies je voor ons.

Op zoek naar een betrouwbare partner die jouw bedrijf de beste digitale oplossing(en) biedt? DAS Media bundelt expertise en ervaring met een doelgerichte aanpak binnen één centraal team. Samen met jou maken we werk van de efficiëntste digitale marketingstrategie. Die evalueren we permanent en sturen bij waar nodig. Het resultaat: meer leads en nieuwe klanten.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost een website?

  Dit is afhankelijk van de complexiteit, het doel en de inhoud van de website. Tijdens een brainstorm horen we graag van jou hoe jij je website voor ogen hebt. Welke zaken mogen zeker niet ontbreken, hoe zit de structuur in elkaar… Al deze zaken gieten wij in een scope en op basis daarvan maken we een raming.

 • Hoe start je een webshop?

  Een webshop start je met een plan. Kom langs en vertel ons welke producten je wilt verkopen, welke doelgroep je voor ogen hebt... Wij maken vervolgens een concreet voorstel op.

 • Welke digitale marketingkanalen kan ik gebruiken voor mijn online shop?

  Hier speelt de doelgroep en -regio ook een grote rol. Met die informatie en op basis van je budget per maand of jaar maken we een digitaal marketingplan op.

 • Is mijn website duidelijk genoeg?

  Tools zoals Google Analytics, heatmap monitoring en deskundig inzicht kunnen eventuele obstakels in kaart brengen. Onze analyse kan je hierover meer inzicht geven. Die legt hindernissen bloot die je uit de weg moet ruimen om meer leads te genereren. Vraag nu vrijblijvend meer info aan.