Website optimalisatie via Navision ERP integratie voor Trayco

Trayco, opgericht in 2012, heeft zich snel gevestigd als een toonaangevende speler in de sector van kabeldraagsystemen. Met 40 medewerkers en een ruime stockruimte van 6000m2, biedt Trayco een uitgebreid assortiment van 3500 artikelen aan.ERP-integratie met Navision/Dynamics

Om de operationele efficiëntie te maximaliseren, maakt Trayco gebruik van het ERP-systeem Navision/Dynamics. Een naadloze integratie tussen de website en het ERP was essentieel. Het complexe assortiment wordt periodiek up-to-date gehouden via een REST API synchronisatie, waardoor klanten altijd toegang hebben tot de meest recente informatie.

Trayco mockup devices
Trayco mockup technisch

Multilingual website met gedetailleerde technische specificaties

De website van Trayco is beschikbaar in vier talen en legt de focus op het verstrekken van gedetailleerde technische specificaties van het assortiment. Het doel is om uitgebreide informatie te bieden via data, technische gidsen en video's, waardoor bezoekers worden gestimuleerd om contact op te nemen en offerte-aanvragen in te dienen.

Door de naadloze integratie van het ERP-systeem met de website, is Trayco in staat geweest om haar klanten een verbeterde online ervaring te bieden. De gedetailleerde technische informatie en gebruiksvriendelijke interface stimuleren conversies, waardoor Trayco haar commerciële doelstellingen kan bereiken en haar positie als marktleider verder kan versterken.

bekijk de website

Wil je ook ervaring hoe een ERP-geïntegreerde website of webshop jouw bedrijf kan doen groeien?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek