Een website met bestelplatform als sluitende oplossing

Toe aan nieuwe ramen of deuren? Laat je dan bij je keuze niet enkel leiden door het uitzicht ervan. Want ook veiligheid en comfort spelen een belangrijke rol. We staan er vaak niet bij stil, maar om ramen en deuren te kunnen openen of sluiten is er een raam- of deurbeslag nodig. Dat zijn zowel zichtbare als onzichtbare onderdelen, denk bijvoorbeeld maar aan klinken, sloten en scharnieren. Deze zaken verdienen dus ook de nodige aandacht.

Radetec is dé exclusieve verdeler van Winkhaus raam- en deurbeslag in België en zoekt steeds sluitende oplossingen voor raam- en deurfabrikanten, schrijnwerkers en slotenmakers.

En net zoals producten soms aan een update toe zijn, was dat ook het geval voor hun website.

Bezoekers informeren door een duidelijke sitestructuur en glasheldere detailpagina’s

Radetec biedt naast raam-, deur- en hefschuifbeslag ook cilinders aan. Deze vier categorieën komen duidelijk aan bod op de homepage, alsook in de hoofdnavigatie. Zo vindt de bezoeker snel zijn weg doorheen de website.

Elke categorie heeft een eigen overzichtspagina waar we de subcategorieën glashelder aan de bezoeker voorschotelen. Door een niveau verder door te klikken zie je dan alle bijbehorende producten.

Technische producten vragen om nette én duidelijke detailpagina’s. Op zoek naar productdetails, technische gegevens of downloads? Dan heb je die in 1, 2, 3 gevonden!

Toch nog een vraag? Dan kan je makkelijk contact opnemen via de actieknoppen.Dasmedia website ontwikkelen radetec bestelmodule

Tijdbesparende bestelmodule

Voorheen liepen alle bestellingen van Radetec per e-mail en telefoon, wat dus heel wat manuele opvolging vergde. In de nieuwe website voorzagen we een bestelmodule waarbij Radetec voor iedere klant een account kan aanmaken. En per account kunnen ze dan specifieke categorieën en producten toewijzen die die klant dan kan bestellen. Men hoeft alleen maar de nodige aantallen bij de producten in het bestelformulier in te vullen, op bevestigen te klikken en klaar is kees!

Radetec krijgt vervolgens een e-mail met alle nodige gegevens en kan zo de bestelling verder verwerken.

De klant kan altijd en overal bestellen en voor Radetec vraagt de opvolging van de bestellingen ook een pak minder werk. Een win-winsituatie voor beide partijen dus! :-)

Technische fiches in een vingerknip gevonden!

Onder het motto ‘time is money’ zorgen we ervoor dat de bezoeker steeds snel het antwoord op zijn vraag vindt. Zo bevat de website niet enkel een zoekfunctie, maar ook een downloadmodule waar je heel makkelijk technische fiches, certificaten, handleidingen en catalogi kan terugvinden en downloaden.

Bezoekers vinden door de downloadmodule heel snel de weg naar de schema’s, technische fiches… Hierdoor hebben we al heel wat tijd bespaard!

Bjorn Colpaert

Benieuwd naar hoe we jouw website nieuw leven in kunnen blazen? Onze deur staat altijd voor je open!

Maar hier een afspraak