Website onderhoud en beheer

En dan is het ultieme moment daar: je nieuwe website staat online! Hij ziet er pixelperfect uit en op technisch vlak zit alles ook goed in elkaar. Nu je nieuwe website “live” staat, kan je heerlijk achteruit leunen? Helaas niet. Heb je al gedacht over het website onderhoud en beheer? Dit is essentieel voor een goed werkende, succesvolle website!

Contacteer ons!
website onderhoud en beheer

Wat is website onderhoud en beheer?

Je website regelmatig voorzien van nieuwe content laat je websitebezoekers, potentiële en bestaande klanten zien dat je website leeft. Ook Google beloont je hiervoor met hogere rankings in de Google zoekresultaten. Zo vergroot je de kans dat potentiële klanten je effectief vinden.

Daarnaast is er ook de technische kant van website onderhoud en beheer. Hiermee bescherm je je website tegen hackers en virussen.

website beheren

Website zelf beheren of website beheer uitbesteden?

DAS Media maakt professionele website op maat die je zelf kan beheren. Onze website zijn gebouwd met Craft of Laravel. Deze Content Management Systemen (CMS) bieden je de mogelijkheid eenvoudig zelf je website te beheren, zonder enige technische voorkennis. Daarbij geven wij je een persoonlijke CMS-opleiding en staan we voor je klaar bij vragen.

Wil je liever je website laten beheren? Uiteraard ook mogelijk. Wij werken voor jou teksten en afbeeldingen bij, bieden ondersteuning bij het updaten van plug-ins, enz.

Website onderhoud kosten

Hoeveel het onderhoud en beheer van je website kost is afhankelijk van de complexiteit, het doel en de inhoud van de website. Tijdens een eerste gesprek horen we graag van jou hoe jij je website voor ogen hebt. Welke zaken mogen zeker niet ontbreken, hoe zit de structuur in elkaar… Op basis van al deze zaken bepalen we de beste oplossing voor jou.


Contacteer ons!