Hyper efficiënte website

We kunnen er niet omheen: digitalisering zit in de lift. En zo geldt dat ook voor de bezoekersregistratie van je bedrijf. Hoe je dat efficiënt regelt? Da’s het nieuwe normaal (én een fluitje van een cent, pinky promise!) met Gatehouse!

Zoals je wellicht al kon afleiden uit onze andere cases, hebben wij een zwak voor efficiënte en tijdbesparende systemen. Dus klaarden we de klus voor de nieuwe website van Gatehouse maar al te graag!

Speelse weergave van informatie zonder in te boeten aan structuur

De voordelen van een digitale bezoekersregistratie? Het spreekt voor zich dat het systeem je receptionist heel wat tijd bespaart. Maar wist je ook dat je eenvoudig interne instructies kan meedelen? Of dat je een bezoeker zich ook op voorhand kan laten registreren? And so the list goes on.

Wij bundelden alle troeven en informatie van Gatehouse op een speelse én duidelijke manier. Zo loodsen we de bezoeker op een fijne en gebruiksvriendelijke manier doorheen de website.

Efficiëntie troef met configurator op maat

Elk bedrijf is anders en heeft dus ook zijn eigen noden. Gatehouse biedt verschillende pakketten aan. Heb je echter geen idee welk pakket bij jouw bedrijf past? Dat kom je snel te weten via… Nope, geen typisch formulier, maar wél via een hyper efficiënte configurator!

De configurator is zo opgebouwd dat je in 6 luchtige stappen alle noodzakelijke informatie overmaakt. Vanaf dan is Gatehouse aan zet! Zij beschikken over alle nodige informatie en kunnen je zo meteen verder helpen. Efficiënte flows kunnen toch mooi zijn! :-)

En nog een fijne plus voor de klant: hebben ze andere informatie van de klant nodig om het pakket te kunnen bepalen? Geen probleem, want via het CMS kunnen ze de configurator zelf aanpassen.

Bezoek Gatehouse.be
Dasmedia website ontwikkelen gatehouse configurator

Ook nood aan een doeltreffende website?

Wij staan klaar voor jou