Multibrand website: alles in één CMS

Op zoek naar een nieuwe auto? Maar waar start je je zoektocht naar de perfecte wagen? Maak het jezelf makkelijk en breng Imacar een bezoekje.

De mogelijkheden bij Imacar zijn eindeloos: een nieuwe, stock- of tweedehandswagen. You name it, you get it! Bovendien heb je de keuze uit verschillende automerken.

Verschillende automerken onder één dak, verscheidene websites in één CMS.

Verschillende garages bundelden hun krachten en zo kwam Imacar tot stand. Maar met de komst van Imacar was er echter nood aan een overkoepelende website die ook onderliggende merkensites bevat. Bovendien moest het geheel makkelijk én efficiënt te beheren zijn.

Het uitgangspunt was dus een overkoepelende website, maar met eigen stijlelementen en functionaliteiten voor de verschillende merkensites en dat allemaal in één centraal CMS-systeem. Zo kan de klant steeds makkelijk en snel aanpassingen doorvoeren.

Dasmedia website ontwikkelen imacar screenshot cms

Vanuit de portaalwebsite vindt de bezoeker vlot de weg naar de verschillende vestigingen of merkensites. Daarnaast staat een subsite steeds volledig in het teken van één bepaald automerk, denk hierbij maar aan de automodellen, stock- of tweedehandswagens, nieuws, acties of evenementen. Zo kan de klant vanuit een advertentie of mailing steeds naar de juiste pagina binnen de website linken.

Dasmedia website ontwikkelen imacar devices
Dasmedia website ontwikkelen imacar detail wagen

Gestroomlijnd aanbod dankzij koppeling met CarFlowManager

Op zoek naar een nieuwe compacte stadsauto of een ruime gezinswagen? De mogelijkheden bij Imacar zijn quasi eindeloos, maar dat betekent ook dat dat ze een grote stock aan auto’s moeten beheren.

Imacar maakt gebruik van CarFlowManager om hun aanbod en leads op te volgen. Maar hoe konden we vermijden dat de klant bepaalde informatie dubbel moest beheren: enerzijds in CarFlowManager en anderzijds in de website? Simpel! Door de integratie van CarFlowManager in de website tonen we de informatie over een wagen vanuit CarFlowManager rechtstreeks op de website. Deze oplossing bespaart de klant niet enkel tijd, maar ook het aanbod is zo steeds up to date. Want werd die spiksplinternieuwe SUV zojuist verkocht? Met één klik in CarFlowManager verdwijnt die wagen ook meteen van de website.

Vlot beheer tweedehandsvoertuigen dankzij koppeling met Fastback

Ben je specifiek op zoek naar een betrouwbare tweedehands auto? Dan is het uitgebreide aanbod van Imacar Select iets voor jou. Ook hier betekent een grote stock, een nood aan een vlot beheer.

Imacar Select beheert hun voorraad en leads met Fastback, de dealer software voor het beheer van occasiewagens. Dankzij de koppeling wordt een dubbel beheer vermeden: verandert er iets in Fastback, dan wordt het ook zo aangepast op de website.

Dasmedia website ontwikkelen imacar forms

Een opvolging die op wieltjes loopt

Imacar staat gekend voor auto’s en een service waarop je blindelings kan vertrouwen. Een vlotte opvolging van de aanvragen is daarbij cruciaal. De aanvragen komen meteen in CarFlowManager terecht en zo laten we de opvolging van de leads gesmeerd verlopen!

Het gebruik van chats gaat maar één richting uit en da’s vooruit! Maar wist je dat bezoekers verwachten om vrijwel meteen geholpen te worden? Geen probleem! Imacar staat altijd paraat via de chat op hun website!

Benieuwd naar het resultaat?

Bezoek imacar.be

Ook nood aan een website die gesmeerd loopt?

Neem contact op