Website met ledenmodule

Een balletje slaan op één van de mooiste golfterreinen aan de kust? Dan moet je bij RZGC zijn! Royal Zoute Golf Club bezorgt haar clubleden een ware totaalervaring: na je overwinning op het veld kan je er genieten van een sterk staaltje Franse keuken en indien gewenst kan je er zelfs overnachten! Om de community members een nog betere service te bieden, waren er een aantal aanpassingen die ze graag hadden teruggezien in hun nieuwe website!

Een afgeschermd gedeelte voor de clubleden

Allereerst werd er ons gevraagd om een afgeschermd gedeelte te voorzien voor de club members, zijnde een deel in de website waar leden kunnen inloggen om zo in clubverband foto’s en andere info online te kunnen bekijken. Deze vind je vandaag onder de ‘Members’-tab terug.

dasmedia-RZGC-website-greenfees

Aantrekken van nieuwe Greenfee-spelers

Zo’n golfterrein onderhoudt zichzelf natuurlijk niet en dus is het van groot belang dat er voldoende greenfees en lidmaatschapsgelden binnenkomen. Een greenfee is dan de bijdrage die de speler betaalt om een aantal holes te spelen.

We voorzagen daarom een goed zichtbare ‘Book your Greenfee’-tab met daaronder een pagina waar je supersnel je greenfee kan boeken.

dasmedia-RZGC-website-devices
dasmedia-RZGC-website-mobiel-resto-hotel

Promotie van het hotel en restaurant

RZGC is zoveel meer dan een gewone golfclub én ook dat wouden ze laten zien op hun nieuwe website! Daarom lieten we een ruim gedeelte van de site vrij ter uitlichting van hun restaurant, halfway house, hotel, shop en nog zoveel meer. Zo zien potentiële leden direct wat de golfclub in huis heeft.

We houden jullie op de hoogte van de resultaten!

Bekijk hier alvast de website

Kunnen jouw leads ook wel een boost gebruiken?

Contacteer ons