Efficiënte B2B-webshop met naadloze integratie van Carfac ERP-systeem

Fieldparts.be is een B2B-webshop die is ontwikkeld als een halfopen e-commerce platform, specifiek afgestemd op de behoeften van industriële klanten. Een van de belangrijkste kenmerken van dit project is de naadloze integratie met het Carfac ERP-systeem, waardoor efficiënte synchronisatie van cruciale gegevens mogelijk is.

Integratie van ERP voor soepele bedrijfsvoering

De integratie met het Carfac ERP zorgt voor een vlotte uitwisseling van essentiële gegevens tussen de webshop en het backend systeem. Dit omvat de synchronisatie van productcategorieën, gedetailleerde productinformatie, klanten, klantspecifieke prijsstructuren en orderbeheer. Door deze processen te automatiseren, minimaliseert FieldParts fouten en verbetert het de operationele efficiëntie.

Dasmedia ecommerce fieldparts overzicht

Flexibele betalingsmogelijkheden en klantspecifieke tarieven

FieldParts.be biedt klanten diverse betalingsmogelijkheden, waaronder de optie om op factuur te betalen (indien toegestaan) of veilig online via Mollie. Deze flexibiliteit stelt klanten in staat om de betaalmethode te kiezen die het beste past bij hun zakelijke behoeften en voorkeuren.

Daarnaast hanteert FieldParts.be een dynamisch prijsbeleid, waarbij prijzen en beschikbare artikelen afhankelijk zijn van de individuele klant. Door klantspecifieke tarieven en artikelopties te bieden, wordt een gepersonaliseerde koopervaring gecreëerd die tegemoetkomt aan de unieke eisen van elke klant.

Bovendien beschikt FieldParts.be over een geavanceerde verzendmatrix die zorgt voor nauwkeurige verzendkostenberekeningen op basis van het gewicht van de bestelling en het afleveradres. Deze verzendmatrix optimaliseert de verzendprocessen en zorgt voor transparantie in de kosten, wat bijdraagt aan een naadloze en klantgerichte service.

Dasmedia ecommerce fieldparts administratie

Verbeterde administratieve controle

Vanuit de administrator login, hebben beheerders veelzijdige controlefuncties, waaronder de mogelijkheid om in te loggen als klant. Daarnaast kunnen beheerders efficiënt bestellingen voorbereiden en winkelwagentjes beheren, waardoor het afhandelingsproces wordt gestroomlijnd en de klantenservice wordt verbeterd.

Bezoek fieldparts.be

Met meer dan 200 klanten die al gebruik maken van het online bestelsysteem, heeft Fieldparts.be aanzienlijk de verkoopprocessen en administratieve taken gestroomlijnd. Dit verbetert niet alleen de verkoop, maar vereenvoudigt ook de algehele workflow, wat de effectiviteit en waarde van de geïntegreerde B2B e-commerce oplossing aantoont.

Ook interesse in een e-commerce- of bestelplatform gekoppeld met jouw ERP?

Contacteer ons