Online adverteren: haal je kopers efficiënt binnen

95 procent van de zoekopdrachten in Google moet een probleem oplossen. Die problemen zijn divers. De ene zoekt een nieuwe parketvloer, de andere wil meer info over een veranda of traplift.

Al die zoekers zijn klaar om te kopen en daarvan pluk jij de vruchten. Tenminste, als je inzet op online adverteren via Google Ads of Microsoft Ads. Met beide applicaties plaats je snel digitale advertenties. Die verschijnen boven de niet-betalende zoekresultaten en verhogen het verkeer naar jouw website. Jouw voordelen: meer inkomende leads en klanten.

Verwar online adverteren dus niet met zoekmachineoptimalisatie.

Dasmedia digitale marketing SEA

Online adverteren: zo begin je eraan

DAS Media analyseert jouw onderneming en voert een trefwoordenonderzoek uit. Zo krijgen we een goed beeld van de zoekwoorden die jouw doelgroep het meeste gebruikt en hoe vaak ze dat doet per maand.

Met je doelgroep in het achterhoofd zetten we campagnes op. Die evalueren we met Googles eigen analysetool Google Analytics en sturen we bij waar nodig. Jij krijgt maandelijkse rapporten met bezoekersaantallen, demografische en geografische gegevens en vooral hoeveel leads hieruit gekomen zijn. En weet zo perfect wat online adverteren met Google Ads of Microsoft Ads jou oplevert.

Benieuwd welke voordelen online adverteren jou oplevert?

Vraag ernaar

90%

van de bezoekers geeft aan dat een klik op een advertentie hun koopbeslissing beïnvloed heeft.

62%

van de Belgische KMO’s adverteert niet online. Start er vandaag nog mee en haal er je voordeel uit!

35%

van de bezoekers koopt binnen de 5 dagen na het klikken op een advertentie.

73%

zegt dat betaalde zoekmachineadvertenties hun betere informatie oplevert.

Daarom kies je voor ons.

Op zoek naar een betrouwbare partner die jouw kmo de beste digitale oplossing(en) biedt? DAS Media bundelt expertise en ervaring met een doelgerichte kmo-aanpak binnen één centraal team. Samen met jou maken we werk van de efficiëntste digitale marketingstrategie. Die evalueren we permanent en sturen bij waar nodig. Het resultaat: meer leads en nieuwe klanten.

Afspraak maken

Op de hoogte blijven?