Google Ads uitbesteden? Laat dat maar over aan onze Google Ads specialist.

95 procent van de zoekopdrachten in Google moet een probleem oplossen. Die problemen zijn divers. De ene zoekt een nieuwe parketvloer, de andere wil meer info over een veranda of traplift.

Al die zoekers zijn klaar om te kopen en daarvan pluk jij de vruchten. Tenminste, als je inzet op online adverteren via Google Ads of Microsoft Ads. Met beide applicaties plaats je snel digitale advertenties. Die verschijnen boven de niet-betalende zoekresultaten en verhogen het verkeer naar jouw website. Jouw voordelen: meer inkomende leads en klanten.

Verwar online adverteren dus niet met zoekmachineoptimalisatie.

Dasmedia digitale marketing SEA

Google Ads uitbesteden, dat levert jou niets dan voordeel. Ons doel is immers niet dat je meer uitgeeft, maar dat je rendement juist verhoogt. Kan jij een Google Ads specialist gebruiken? Spreken meer leads, conversie, verkoop, omzet en winst je wel aan? Onze Google Ads specialisten bij DAS Media voeren een analyse voor je uit en stellen je een verbluffend voorstel op maat voor.

Benieuwd welke voordelen online adverteren jou oplevert?

Vraag ernaar

Wat heeft een samenwerking met een Google Ads specialist jou te bieden?

 • Meer leads en klanten - met hetzelfde budget!
 • Door verstandig budgetmanagement bespaar je kosten terwijl je winst toeneemt.
 • DAS Media is Certified Google Partner
 • Alle experts bezitten de Google Ads certificaten
 • 100% transparantie dankzij een overzichtelijk maandelijks rapport
 • Geen woorden maar daden: je ROI is onmiddellijk meetbaar.
 • Volg je resultaten op de voet, sit back & relax.

Waarom een Google Ads specialist inschakelen?

We kunnen er niet omheen: it’s a digital world. Hoe vaak per dag grabbel je naar je smartphone om iets te Googlen? Hoe dikwijls zoeken we snel naar gegevens of informatie op Google?

Er bestaan heel wat zoekmachines, maar bijna 90% van alle zoekopdrachten gebeurt nog steeds via Google. 40% van je potentiële klanten klikt op 1 van de 3 advertenties die bovenaan de resultaten verschijnen.

Google AdWords is hét kanaal bij uitstek om jouw scherp gedefinieerde doelgroep naar je website te lokken. De ervaring van onze Google Ads specialist stelt hem in staat om voor de meest uiteenlopende branches een volmaakte strategie uit te werken.

Stel je voor dat jouw bedrijf alom aanwezig zou op alle verschillende kanalen waarop mensen zoeken. Wat een massa potentiële klanten zou jouw website zien schitteren boven alle concurrentie uit. En hé, dat kan zomaar. Het is nog simpel ook: schakel een betrouwbare Google Adwords expert in en de kliks zijn voor jou.

Benieuwd naar onze Google Ads Specialisten?

90%

van de bezoekers geeft aan dat een klik op een advertentie hun koopbeslissing beïnvloed heeft.

62%

van de Belgische bedrijven adverteert niet online. Start er vandaag nog mee en haal er je voordeel uit!

35%

van de bezoekers koopt binnen de 5 dagen na het klikken op een advertentie.

73%

zegt dat betaalde zoekmachineadvertenties hun betere informatie oplevert.

Veelgestelde vragen

 • Google Adwords? Wat is dat?

  Google Ads of Google AdWords is een advertentiekanaal, ontwikkeld voor en door Google – nog steeds de onmiskenbare favoriet onder de zoekmachines. Google Ads biedt je de gelegenheid te adverteren via verschillende kanalen:

  • Search campagnes
  • Display advertenties
  • Shopping advertenties
  • YouTube advertenties

  Google AdWords is zoveel meer dan alleen maar betalend adverteren op Google. Het model bestaat uit talloze lagen, invalshoeken en doelgroeptargeting die eindeloze mogelijkheden genereren. Voor buitenstaanders lijkt het een complex kluwen, voor onze Google Ads specialist is het een speeltuin. Hij gooit met vuur al z’n ervaring en expertise voor jou in de strijd om de search- of display campagne van je dromen neer te poten.

  Wil je graag meer leads binnenhalen? Dan zetten we een search campagne op.

  Wil je je online zichtbaarheid vergroten? Hier komt de display campagne.

  Moet je dat allemaal zelf uitzoeken? Helemaal niet. Daarvoor verkrijg je het deskundige advies van onze ingewijde Google Ads specialist.

 • Google Ads uitbesteden? Waarom?

  De Google Ads specialisten van DAS Media zijn niet alleen briljante koppen: ze hebben alle vereiste Google Ads certificaten op hun conto prijken. Dat wil zeggen dat ze ervaren kenners zijn op het gebied van Analytics, Search, Display, Shopping, Video en Measurement, én daar ook nog eens de benodigde diploma’s voor behaalden.

  Niet dat ze daarmee op hun lauweren rusten, nee: ze krijgen voortdurend intensieve bijscholingen voorgeschoteld en leggen elk jaar het examen opnieuw af.
  We don’t just talk the talk, we walk the walk.

  Mede door deze duurzame aanpak en de recentste certificeringen zitten onze experts voortdurend on top of the game. Ze analyseren je statistieken, doorzien de knelpunten en verbeterkansen en kunnen zo feilloos je Google AdWords campagne optimaliseren.

  Een doortimmerde strategie tot stand brengen die zich vertaalt in meetbare resultaten: dat is onze missie.

 • Wel of niet samenwerken met een Google AdWords specialist?

  Onze Google Ads specialist zet z’n tanden in jouw campagnes, licht ze uitvoerig door en brengt alle data bij elkaar. Deze schat aan informatie stelt hen in staat een deskundige analyse van jouw resultaten, groeicapaciteit en onontgonnen invalshoeken te maken.

  Door de combinatie van vakkennis, bewezen effectiviteit en ervaring stellen we je toekomstige campagnes haarfijn op punt. Hij stelt je zijn strategie voor en houdt je maandelijks op de hoogte met een zwart-op-wit-rapportage. Zo volgen we je campagnes op de voet op, kunnen we voortdurend de vinger aan de pols houden en laten we samen je resultaten de hoogte in schieten. Bovendien behoud je steeds een transparant overzicht over elke eurocent die je investeerde en wat hij voor je opleverde.

 • Hoe zet DAS Media z’n Google Ads specialist in?

  Vanaf het moment dat je je Google Adwords-vragen aan onze ervaren experts voorlegt worden jouw doelstellingen de onze.

  Heb je al AdWords-campagnes lopen?

  Ben je niet helemaal zeker of AdWords wel werkt voor jouw business?

  Geen enkel probleem: we rollen er even onze analyse overheen. Die analyseert en inventariseert jouw huidige digitale marketingstrategie, waardoor de groeikansen en potentiële optimalisaties al snel boven water drijven. Ben je getriggerd na een inkijk in dit overzichtelijke rapport? Dan is het tijd voor koffie met DAS Media.

  • We maken een heldere, bevattelijke offerte op waarin we elk element van ons voorstel toelichten. Met transparantie en efficiëntie als basiswaarden mag je rekenen op concrete, becijferde doelstellingen.
  • Ga je akkoord met ons voorstel? Dan gaan we onmiddellijk van start met het opstellen en/of optimaliseren van je campagnes.
  • We leggen je maandelijks een glasheldere rapportage voor die jouw conversie en expansie in kaart brengt. Dat stelt ons in staat je campagnes verder te verfijnen, tot het de rendabele machine is die jouw business de boost geeft die het verdient.
 • Waarom schakel ik best een SEA/ Google Ads specialist in?

  Onze Google Ads specialist kent de veelzijdige Google Ads-wereld beter dan z’n broekzak.

  Hij weet waar de addertjes onder het gras zitten en kan ze vlotjes omzeilen. Eén van deze addertjes verschuilt zich in het keuzeproces van de precieze biedstrategie. Deze indiceert de positie van jouw website op de Google-pagina. Wie de kneepjes van de biedstrategie meester is, sleept de felbegeerde plek bovenaan de zoekresultaten in de wacht.

  Velen zijn geroepen, weinigen uitverkoren. Hoe positioneer jij je website boven je concurrenten? Simpel: je laat de complexe biedstrategie over aan een pro. Hij start precies die uitgelezen Google Ads campagne op die jou naar de begeerde nummer 1 katapulteert. Zo kan jij relaxed achterover leunen en je leads massaal zien binnenstromen. Handig toch?

 • Wat maakt DAS Media een Certified Google Partner?

  Je verdient een Google Partner-badge door uitgebreide ervaring, bewezen vaardigheden en de juiste expertise binnen de boeiende wereld van Google Ads. Zo dien je als Partner de nodige conversiestijging (voor jezelf én klanten) te kunnen aantonen, je bestaande klanten bij je te houden (door hen AdWords-gewijs in de watten te leggen!) en staven dat je nieuwe klanten aantrekt.

  De status van Google Partner is niet alleen het ultieme bewijs dat je een pro in je vakgebied bent, het verschaft je ook toegang tot een waaier aan voordelen die je weer kan omzetten in verbluffende resultaten. Zo geniet jij mee van ons succes, én andersom.