Webapplicatie laten maken? Wij denken graag mee(r)!

Een webapplicatie is minder exotisch dan je denkt. Online bankieren, facturatiesystemen, gedeelde agenda’s, reservatiemodules … wedden dat je er ook al gebruik van maakt? Een eigen webapplicatie laten bouwen kan ook voor jouw onderneming een grote meerwaarde betekenen. Bedrijfsprocessen worden gecentraliseerd, geautomatiseerd én versneld. Bovendien open je de webapplicatie makkelijk via de browser, is die altijd up-to-date en is er geen installatie vereist!

Je webapplicatie linken met webservices

Misschien werk je al met veel administratieve tools en denk je bij jezelf: ‘nog iets extra erbij?!’ Wel, het tegendeel is waar! Je eigen webapplicatie zorgt ervoor dat alle webservices worden gekoppeld en dat ze één geheel vormen. Manuele taken verdwijnen, fouten verminderen en je wint tijd!

Alle voordelen op een rij

 • Verhoogde productiviteit en tijdswinst
 • Een pak minder fouten
 • Cross-platform: van Apple tot Android
 • Op elk device: desktop, smartphone & tablet
 • Gebruiksvriendelijk en altijd up-to-date
 • Gecentraliseerde data
 • Vlotte koppeling met bestaande software
 • Multi-user karakter

Onze webapplicaties maken het deze klanten makkelijk

Cardmapr I Uw X P80 DEU unsplash

Je webapplicatie ontwikkelen: this is how we do it

Strategie en structuur

De centrale vraag: waarom wil je een webapplicatie laten bouwen? Wij werken met ‘the end in mind’ en stemmen de applicatie volledig af op jouw finale doelstellingen. We analyseren eerst je bedrijfsprocessen en ontwikkelen samen met jou de strategie en planning voor de webapplicatie op maat.

Eens de analyse en strategie op punt staan, werken we de wireframes uit.

dasmedia-luxauto-webshop-headerbeeld.jpg

Design

Snel & handig, dat zijn de twee basiseigenschappen van een goede webapplicatie. Tijdens het design besteden we heel wat aandacht aan de UX/UI van de applicatie. Op basis van de wireframes werken we een gebruiksvriendelijke interface uit die ook op mobiel en tablet overzichtelijk blijft.

True agency o4 Uhd Lv5jb Q unsplash 1

Ontwikkeling

In deze fase vertalen we het design naar een goed functionerende en intuïtieve webapplicatie. Het ontwikkelen van een webapplicatie houdt ook in dat we alles met elkaar verbinden en de synchronisatie met andere softwarepakketten opbouwen. Zo is alles en iedereen altijd helemaal up-to-date!

Dasmedia diensten webapplicaties

Evaluatie & optimalisatie

Je webapplicatie is klaar voor gebruik! Toch blijft het in realiteit een ongoing story. De wereld staat immers niet stil en middenin die ratrace moet jouw webapplicatie blijven doen wat hij belooft: administratie vereenvoudigen en tijdswinst generen. Daarom is het belangrijk om bij te sturen en te optimaliseren waar nodig. Ons team van digitale experts helpt je er graag bij.

Lees meer over websiteoptimalisatie

Jouw webapplicatie laten maken en tijd winnen?

Goed idee! Wij zijn graag je partner om mee te denken over de meerwaarde van jouw webapplicatie.

Contacteer ons!

Veelgestelde vragen

 • Wat kan ik automatiseren door mijn ERP-pakket te koppelen met mijn webshop?

  Wat je kan koppelen met je webshop hangt af van de mogelijkheden bij je ERP- of boekhoudpakket. Doorgaans kan je volgende zaken synchroniseren: productgamma, prijzen, klanten, bestellingen, facturen, betaal- en verzendstatus. Daarnaast is het ook mogelijk om diensten zoals betalingsproviders en koerierdiensten te koppelen. Zo herleiden we de foutenmarge tot een minimum en ben je vrij van zorgen.

 • Wat zijn de voordelen van een automatisatie?

  Enerzijds kunnen we spreken van een administratieve vereenvoudiging. Orderbonnen die via telefoon of per e-mail en fax worden aangeleverd, hoef je niet meer over te typen. Bovendien wordt zo ook de foutenmarge aanzienlijk verminderd. Anderzijds levert een automatisatie ook een aanzienlijke tijdswinst op, waardoor je meer tijd overhoudt voor bijvoorbeeld doelgericht klantencontact. En zeker niet onbelangrijk: klanten geven aan dat ze door een automatisatie gemiddeld 1 fulltime equivalent (FTE) kunnen besparen.

 • Kan ik een gerichte prijs krijgen?

  Aangezien je als webontwikkelaar ook sterk afhankelijk bent van de werkwijze van het bedrijf van de klant, is een dergelijke applicatie of webshop met koppeling steeds maatwerk. Vaak is er ook sprake van externe partijen (andere softwareleveranciers) in dit verhaal, waardoor je als webbouwer ook afhankelijk bent van die partners. Daarom werken we steeds met een analysetraject waarin we alles grondig bespreken en in kaart brengen. De omvang van het analysetraject (tot een bepaald aantal werkdagen) is afhankelijk van de complexiteit van het project. Aan de hand van de analyse maken we dan een gerichte offerte op. Bij goedkeuring van de offerte is het analysetraject reeds grotendeels achter de rug, maar werden de moeilijkste vraagstukken intussen opgelost en was het dus zeker geen verloren kost.

 • Waarom is DAS Media hiervoor de beste partner?

  Gezien onze ervaring in dergelijke webapplicaties en aanpak door een goede vooranalyse, durven we stellen dat we hiervoor een heel geschikte partner zijn. Op onze website staan er reeds een aantal cases, maar vraag gerust naar referenties die niet onze website staan!