Professionele website laten maken? Wees welkom!

Je website op maat laten maken is een must voor elke onderneming met ambitie. Een moderne en gebruiksvriendelijke website toont je nieuwe leads immers waarom jouw bedrijf de beste keuze is. Wanneer die leads op hun beurt klanten worden, bewijst die website zich als belangrijke schakel in het succes van je onderneming!

Waarom een website op maat laten maken?

Net als een maatpak, sluit ook een website op maat veel beter aan. Niet alleen bij jouw verhaal, maar ook bij je doelgroep en doelstellingen. Zo wordt je professionele website de investering meer dan waard, net zoals een maatpak dat als gegoten zit.

Hier horen natuurlijk een aantal doelstellingen bij. Wat wil je allemaal bereiken? Die doelstellingen vertalen wij in een doelgerichte website die jouw verhaal kracht bijzet.

Fijne klanten met sterke websites

Visual design pl9 Drj AMV6 I unsplash

Jouw professionele website, op onze doelgerichte manier!

Strategie en structuur

Wanneer je kiest om een professionele website op maat te laten maken, wil je resultaten zien. Dat begrijpen wij volkomen! Daarom analyseren we eerst grondig jouw product of dienst, samen met de doelgroepen en doelstellingen.

Na deze analyse bepalen we samen met jou de strategie en planning voor een resultaatgerichte website die optimaal vindbaar is. Structuur is everything in deze beginfase. We werken dus eerst een functionele analyse uit en creëren daarna een blauwdruk van de toekomstige website in de vorm van wireframes.

De investeringskost van onze website heeft zichzelf al snel, en meermaals terugverdiend.

Kürt, veranda's Van der Bauwhede

dasmedia-hbpbouw-website-headerbeeld.jpg

Design

The fun part? Dat is ongetwijfeld de designfase. Dankzij ons maatwerk brengen we de juiste sfeer en kunnen we een bepaald gevoel opwekken. Het zijn immers emoties die aanzetten tot kopen of leads genereren.

Natuurlijk past het webdesign perfect binnen de look & feel van je bedrijf of merk. Samen bepalen we het moodboard dat wij op onze beurt matchen met de wireframes zodat het design 100% past bij wat je wil uitstralen!

website onderhoud en beheer

Ontwikkeling

Nu vallen alle stukjes in elkaar. We zetten het design om naar een ‘pixelperfect’ website. Wees gerust, de website ziet er niet alleen goed uit, hij functioneert ook perfect, is gebruiksvriendelijk en klaar om zo goed mogelijk te scoren in Google & co!

Dasmedia website ontwikkelen campervans detailpagina SEO SEA

Digitale marketing

Een professionele website is één ding, deze goed lanceren is een ander paar mouwen. Een potentiële klant vindt immers niet zomaar de weg. Onze digitale experten helpen je met doordachte wegwijzers dankzij een uitgekiend digitaal marketingplan. We mixen verschillende kanalen en boodschappen, toegespitst op jouw doelstellingen en doelgroep.

Lees meer over onze digitale marketingdiensten
website beheren

Evaluatie & optimalisatie

Nu je een website op maat hebt laten maken, kan je lekker achteruit leunen? Helaas, een website is geen eindig proces. Heb je al nagedacht over website onderhoud en beheer? Dit is essentieel voor een goed werkende, succesvolle website. Daarnaast evolueren de consument en de markt en een goede website evolueert mee. Alleen zo kan dit extra verkoopskanaal blijven doen wat jij wilt: renderen!

Het cliché ‘meten is weten’ is daarom absoluut ook van toepassing op je website om waar nodig te kunnen optimaliseren en bijsturen. Wij zetten hiervoor de juiste tools in, aangevuld met tonnen ervaring. Zo kan jij dus toch een beetje achteruit leunen!

Lees meer over websiteoptimalisatie

Website op maat laten maken? Zij deden het je al voor!

Comfortlift Orona

Fraeye

We hadden nood aan meer leads en na 3 maand kunnen we zeggen dat de nieuwe site hier zeker voor zorgt!

Carl Dejager, Magistrading

Klaar voor die custom website?

Wij ook! Vertel ons al je wensen en doelen, wij zorgen voor een website die rendeert!

Contacteer ons

90%

van de Google.com bezoekers zoekt een oplossing voor zijn of haar probleem. Zorg dus dat je gevonden wordt!

32%

klikt door op de eerste positie in Google.

74%

van de zaakvoerders heeft geen idee van hoeveel bezoekers er op zijn website terecht komen.

4%

van de bezoekers worden klanten. Zorg dat je meer bezoekers omzet naar klanten op je website!

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost een website?

  Dit is afhankelijk van de complexiteit, het doel en de inhoud van de website. Tijdens een brainstorm horen we graag van jou hoe jij je website voor ogen hebt. Welke zaken mogen zeker niet ontbreken, hoe zit de structuur in elkaar… Al deze zaken gieten wij in een scope en op basis daarvan maken we een raming.

 • Hoe krijg ik zicht op het aantal bezoekers en aanvragen per maand?

  Het aantal bezoekers kan je raadplegen via Google Analytics. Deze tool dient echter wel op je website gekoppeld te zijn. Je kan hierin eveneens het aantal aanvragen of verkopen achterhalen, tenminste als je websitebouwer dit zo correct in de tool geconfigureerd heeft. Wil je weten of je goed bezig bent? Bespreek jou project met ons om meer inzicht te krijgen over je website en/of digitale marketing.

 • Wanneer heb ik een nieuwe website nodig?

  Op een website staat geen maximale of exacte leeftijd. Deze is echter wel afhankelijk van zowel technische, structurele als inhoudelijke factoren. En aangezien het gedrag van potentiële klanten wijzigt, spreekt het voor zich dat je website mee moet evolueren. Wil je weten of je aan een nieuwe website toe bent? Bespreek jouw project met ons.

 • Hoe scoort mijn website momenteel in Google?

  De status of gezondheid van je website kan je grotendeels afleiden uit Google Analytics. Deze tool dient echter wel in jouw website gekoppeld te zijn. Wil je weten of je goed bezig bent? Bespreek jou project met ons om meer inzicht te krijgen over je website en/of digitale marketing.