Websites die werken voor jou

Om succesvol te zijn, is het belangrijk om een website te laten maken die specifiek op jouw onderneming is afgestemd. Zo kun je potentiële klanten laten zien waarom jouw bedrijf de beste optie is. Een gebruiksvriendelijke en moderne website is een belangrijk onderdeel van het succes van je onderneming, omdat het toont aan nieuwe leads waarom jij de juiste keuze bent.

Waarom een website op maat laten maken?

Een op maat gemaakte website is net zoals een perfect passend maatpak. Het past niet alleen bij jouw verhaal, maar ook bij je doelgroep en doelstellingen. Dit maakt je professionele website de investering waard, net zoals een maatpak dat perfect zit.

Bij de ontwikkeling van de website zijn er specifieke doelstellingen die we in gedachten houden. Wat wil je bereiken? Deze doelstellingen vertalen we naar een doelgerichte website die jouw verhaal ondersteunt en versterkt.

website developper

Jouw professionele website, op onze doelgerichte manier!

Strategie en structuur

Als je een professionele website op maat wilt laten maken, wil je resultaten zien. Wij begrijpen dat volkomen! Daarom beginnen we met een grondige analyse van jouw product of dienst, samen met de doelgroepen en doelstellingen.

Na deze analyse bepalen we samen met jou de strategie en planning voor een resultaatgerichte website die optimaal vindbaar is. Structuur is belangrijk in deze beginfase. We maken daarom eerst een functionele analyse en creëren daarna een blauwdruk van de toekomstige website in de vorm van wireframes.

De investeringskost van onze website heeft zichzelf al snel, en meermaals terugverdiend.

Kürt, Veranda's Van der Bauwhede

dasmedia-hbpbouw-website-headerbeeld.jpg

Design

De designfase is zonder twijfel het leukste deel. Dankzij onze maatwerkoplossingen kunnen we de juiste sfeer creëren en emoties opwekken die leiden tot koopgedrag of het genereren van leads.

Het webdesign past perfect binnen de stijl en identiteit van jouw bedrijf of merk. Samen bepalen we het moodboard en zorgen ervoor dat het design aansluit bij jouw uitstraling.
website onderhoud en beheer

Ontwikkeling

Nu vallen alle stukjes in elkaar. We zetten het design om naar een ‘pixelperfect’ website. Wees gerust, de website ziet er niet alleen goed uit, hij functioneert ook perfect, is gebruiksvriendelijk en klaar om zo goed mogelijk te scoren in Google & co!

Dasmedia website ontwikkelen campervans detailpagina SEO SEA

Digitale marketing

Om succesvol te zijn met je website, is het belangrijk om deze goed te lanceren. Onze digitale experten helpen je hierbij door middel van een uitgebreid digitaal marketingplan. We zorgen ervoor dat potentiële klanten jouw website makkelijk kunnen vinden door gebruik te maken van verschillende kanalen en boodschappen die afgestemd zijn op jouw doelstellingen en doelgroep.

Lees meer over onze digitale marketingdiensten
website beheren

Evaluatie & optimalisatie

Nu je een website op maat hebt laten maken, is het tijd om na te denken over website onderhoud en beheer. Dit is cruciaal voor een goed functionerende en succesvolle website. Bovendien veranderen de behoeften van consumenten en de markt continu en een goede website moet hierop inspelen. Zo blijft je extra verkoopkanaal renderen.

Daarom is het ook belangrijk om je website te meten en te analyseren om waar nodig te optimaliseren en bij te sturen. Wij gebruiken hiervoor de juiste hulpmiddelen en hebben jarenlange ervaring. Zo kan jij met een gerust hart achterover leunen!

Lees meer over websiteoptimalisatie

Klaar voor die custom website?

Wij ook! Vertel ons al je wensen en doelen, wij zorgen voor een website die rendeert!

Contacteer ons

Fijne klanten met sterke websites

90%

van de Google.com bezoekers zoekt een oplossing voor zijn of haar probleem. Zorg dus dat je gevonden wordt!

32%

klikt door op de eerste positie in Google.

74%

van de zaakvoerders heeft geen idee van hoeveel bezoekers er op zijn website terecht komen.

4%

van de bezoekers worden klanten. Zorg dat je meer bezoekers omzet naar klanten op je website!

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost een website?

  Dit is afhankelijk van de complexiteit, het doel en de inhoud van de website. Tijdens een brainstorm horen we graag van jou hoe jij je website voor ogen hebt. Welke zaken mogen zeker niet ontbreken, hoe zit de structuur in elkaar… Al deze zaken gieten wij in een scope en op basis daarvan maken we een raming.

 • Hoe krijg ik zicht op het aantal bezoekers en aanvragen per maand?

  Het aantal bezoekers kan je raadplegen via Google Analytics. Deze tool dient echter wel op je website gekoppeld te zijn. Je kan hierin eveneens het aantal aanvragen of verkopen achterhalen, tenminste als je websitebouwer dit zo correct in de tool geconfigureerd heeft. Wil je weten of je goed bezig bent? Bespreek jou project met ons om meer inzicht te krijgen over je website en/of digitale marketing.

 • Wanneer heb ik een nieuwe website nodig?

  Op een website staat geen maximale of exacte leeftijd. Deze is echter wel afhankelijk van zowel technische, structurele als inhoudelijke factoren. En aangezien het gedrag van potentiële klanten wijzigt, spreekt het voor zich dat je website mee moet evolueren. Wil je weten of je aan een nieuwe website toe bent? Bespreek jouw project met ons.

 • Hoe scoort mijn website momenteel in Google?

  De status of gezondheid van je website kan je grotendeels afleiden uit Google Analytics. Deze tool dient echter wel in jouw website gekoppeld te zijn. Wil je weten of je goed bezig bent? Bespreek jou project met ons om meer inzicht te krijgen over je website en/of digitale marketing.