SEO consultant: verhoog je online zichtbaarheid

In de dynamische wereld van digitale marketing is zoekmachineoptimalisatie (SEO) een cruciale factor voor het succes van elk bedrijf. Bij DAS Media begrijpen we het belang van een sterke online aanwezigheid en bieden we gespecialiseerde SEO-diensten aan. Onze SEO consultants streven ernaar je website te optimaliseren zodat deze hoger scoort in zoekresultaten, meer verkeer aantrekt en uiteindelijk je omzet verhoogt. Of je nu een klein bedrijf bent dat zijn eerste stappen zet in de online markt of een gevestigd bedrijf dat zijn online strategieën wil verbeteren, bij DAS Media hebben we de expertise en ervaring om je doelen te bereiken.

Kan jij een SEO expert gebruiken? Spreken meer websitebezoekers, leads, conversie, omzet en winst je wel aan? Contacteer ons voor meer info.

Dasmedia digitale marketing SEO 2

Wat is SEO en waarom is het belangrijk?

SEO staat voor Search Engine Optimization, of zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands. Het is het proces van het optimaliseren van je website om hoger te ranken in zoekmachines zoals Google. Het doel is om je website zichtbaarder te maken voor potentiële klanten die op zoek zijn naar producten of diensten die jij aanbiedt. In een competitieve markt zoals België is het van essentieel belang om bovenaan de zoekresultaten te verschijnen om meer verkeer naar je site te trekken en uiteindelijk meer omzet te genereren.

Voordelen van het inhuren van een SEO consultant

 1. Verhoogde zichtbaarheid en bereik: Met een goed geoptimaliseerde website verschijnt je hoger in de zoekresultaten, wat betekent dat meer mensen je site zullen vinden.
 2. Meer gekwalificeerd verkeer: SEO helpt je om de juiste bezoekers aan te trekken – mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt.
 3. Verbeterde gebruikerservaring: Een belangrijk onderdeel van SEO is het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van je website. Dit leidt tot een betere gebruikerservaring, wat weer resulteert in hogere conversiepercentages.

Onze Diensten

Bij DAS Media bieden we een breed scala aan diensten om aan al je SEO-behoeften te voldoen. Hieronder vind je een overzicht van wat wij als SEO consultant voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Zoekwoordenonderzoek

Het fundament van elke succesvolle SEO-strategie is een grondig zoekwoordenonderzoek. Als SEO consultant identificeren we de meest relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf en jouw doelgroep. Dit omvat het analyseren van zoekvolumes, concurrentie en zoekintentie om ervoor te zorgen dat we de juiste zoekwoorden targeten die het meeste verkeer en de hoogste conversies opleveren

On-Page SEO

On-Page SEO omvat alle optimalisaties die direct op je website worden uitgevoerd. Dit omvat het optimaliseren van titels, meta-beschrijvingen, headers, en inhoud om ervoor te zorgen dat je website zoekmachinevriendelijk is. We zorgen ervoor dat elke pagina op je site is geoptimaliseerd voor de juiste zoekwoorden en voldoet aan de SEO best practices.

Technische SEO

Technische SEO richt zich op de backend van je website. We zorgen ervoor dat je site snel laadt, mobielvriendelijk is en geen technische fouten bevat die je rankings kunnen schaden. Dit omvat ook het optimaliseren van uw XML-sitemap, robots.txt-bestand en het verbeteren van de interne linkstructuur.

Linkbuilding

Linkbuilding is een cruciaal onderdeel van elke SEO-strategie. Het verkrijgen van hoogwaardige backlinks van gerenommeerde websites kan je autoriteit verhogen en je rankings verbeteren. Wij implementeren effectieve linkbuildingstrategieën om ervoor te zorgen dat je website een solide linkprofiel heeft.

Contentcreatie

Content is king in de wereld van SEO. Onze ervaren contentmakers schrijven SEO-geoptimaliseerde artikelen, blogs, en andere content die niet alleen zoekmachines aanspreekt, maar ook je doelgroep. We zorgen ervoor dat elk stuk content waardevol, informatief en aantrekkelijk is.

Lokale SEO

Voor bedrijven die zich richten op een lokaal publiek, is lokale SEO essentieel. Wij optimaliseren je Google Mijn Bedrijf-profiel en zorgen ervoor dat je bedrijf correct wordt weergegeven in lokale zoekresultaten en op Google Maps. Dit helpt om lokale klanten aan te trekken en je zichtbaarheid in je omgeving te vergroten.

Ons Proces

Dasmedia diensten digitale marketing weboptimalisatie

1. Analyse en audit

We beginnen met een uitgebreide analyse en audit van je huidige online aanwezigheid en SEO-prestaties. Dit helpt ons om te begrijpen waar je staat en welke gebieden verbetering behoeven.

Dasmedia digitale marketing SEO 1

2. Strategie ontwikkeling

Op basis van onze analyse ontwikkelen we een op maat gemaakte SEO-strategie die is afgestemd op jouw specifieke doelen en behoeften. Dit omvat het identificeren van de belangrijkste zoekwoorden, het plannen van content en het bepalen van technische optimalisaties.

dasmedia-seo-optimalisatie

3. Implementatie

Zodra de strategie is goedgekeurd, beginnen we met de implementatie. Dit omvat het optimaliseren van je website, het creëren van content en het uitvoeren van linkbuilding.

Dasmedia blog bloggenomtegroeien seoimage

4. Monitoring en rapportage

SEO is een doorlopend proces. We monitoren voortdurend je SEO-prestaties en passen onze strategieën aan waar nodig. Je ontvangt maandelijks of per kwartaal rapporten zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Waarom kiezen voor DAS Media?

 1. Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring in de SEO-industrie weten we wat werkt en wat niet. Onze SEO consultants blijven up-to-date met de laatste trends en best practices.
 2. Resultaatgericht: Bij DAS Media zijn we toegewijd aan het leveren van meetbare resultaten. Ons succes wordt gemeten aan de hand van jouw succes.
 3. Persoonlijke benadering: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw doelen en behoeften.
 4. Transparantie: We geloven in open en eerlijke communicatie. Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang en resultaten van onze inspanningen.

Klanttevredenheid

Bij DAS Media staat klanttevredenheid voorop. We zijn er trots op dat we talloze bedrijven hebben geholpen om hun online zichtbaarheid te verbeteren en hun doelen te bereiken. Onze klanten waarderen onze persoonlijke aanpak en de resultaten die we leveren.

Contacteer ons

Ben je klaar om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met DAS Media en ontdek hoe wij je als SEO consultant kunnen helpen om jouw SEO-doelen te bereiken.

2,3 biljoen

zoekopdrachten jaarlijks door Google verwerkt

75%

van de kliks gebeuren op de eerste vijf resultaten in Google.

72%

van de personen die een lokale zoekopdracht uitvoert, bezoekt een fysieke winkel binnen de 5 km.

75%

van de SEO is off-page en 25% is on-page.

Veelgestelde vragen

 • Hoe wordt de status van mijn website in Google opgevolgd?

  Op basis van het trefwoordenonderzoek bepalen we op welke trefwoorden we werken. We configureren deze vervolgens in onze monitoringtool. En zo kunnen we jou periodiek (per maand of kwartaal) op de hoogte houden van de status van je website in Google.

 • Hoe scoort mijn website nu in Google?

  Om te achterhalen of je website scoort in Google, is het belangrijk dat we weten op welke trefwoorden je website het best gevonden wordt. Zowel de hoeveelheid aan zoekopdrachten als de relevantie van het trefwoord zelf is hierbij cruciaal. Contacteer ons om jou project te bespreken en meer inzicht te krijgen over je website!

 • Leveren meer bezoekers ook effectief meer leads en verkopen op?

  Veel hangt af van je doelgroep. Indien je niet de juiste bezoekers aantrekt, zullen die niet tot een kwalitatieve lead of verkoop leiden. Daarom is het belangrijk om bij het inzetten van SEO je doelgroep en -regio te kennen en een trefwoordenonderzoek uit te voeren.