Luxueuze webshop voor exclusieve juwelierszaak

Wie haute horlogerie en exclusieve juwelen zegt, zegt Juwelier Haesevoets. De juwelierszaak is gevestigd in hartje Waregem, maar ook heel wat internationale klanten vinden vlot de weg naar de zaak.

Een verjaardag, huwelijk, moeder- of vaderdag, Valentijn… of gewoon een relatiegeschenk. Er zijn heel wat gelegenheden om iemand blij te maken met een fonkelnieuw juweel! En Juwelier Haesevoets geeft maar al te graag elke mijlpaal een gouden randje!

Strakke webshop met nodige dosis grandeur én bling

Net zoals dat bijvoorbeeld een uurwerk hét tijdloze accessoire bij uitstek is, wenste de klant een altijd fris ogende webshop met een luxueuze touch! Mission accomplished, wat ons betreft! ;-)

Bekijk het resultaat
Dasmedia webshop ontwikkelen juwelierhaesevoets device
Dasmedia webshop ontwikkelen juwelierhaesevoets

Zoek je liever rustig vanuit je luie zetel naar het perfecte sieraad of horloge? Dat begrijpt Juwelier Haesevoets maar al te goed! Ze maken dan ook graag gebruik van hun webshop om hun volledige collectie aan de bezoekers voor te stellen.

Dasmedia webshop ontwikkelen juwelierhaesevoets reserveer

Reserveren en klaar!

In de voorbije jaren heeft Juwelier Haesevoets een uitgebreid assortiment van prachtige staaltjes vakmanschap en pareltjes (letterlijk en figuurlijk ;-)) opgebouwd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan horloges van IWC, Hublot, Jaeger Lecoultre of juwelen van Mattioli... Het is echter onmogelijk voor de juwelierszaak om de volledige collectie op stock te hebben. Maar niet getreurd! De webshop biedt eveneens de mogelijkheid om je favoriete horloge of sieraad te reserveren. Zo ben je er zeker van dat het in tussentijd niet verkocht wordt!

Optimale digitale marketingstrategie die Juwelier Haesevoets laat schitteren

Juwelier Haesevoets vertrouwt op DAS Media als gids naar een doordacht online marketingplan. Maar welke marketingtools zitten daarin vervat?

1/ Een sterke mix van SEO copywriting en technische SEO optimalisatie leidde tot top 3-posities in Google voor de belangrijkste merken (IWC, Hublot…).

Dasmedia webshop ontwikkelen juwelierhaesevoets displaybanners

2/ Daarnaast zetten we ook steevast in op SEA. We controleren de lopende campagnes, analyseren de bijbehorende resultaten en sturen bij om de advertenties zoveel mogelijk te laten renderen.

Tijdens het jaar zijn er ook enkele feestelijke momenten om juwelen cadeau te geven. Daar spelen we perfect op in via Google Display Banners. Zo vinden potentiële bezoekers nog sneller de weg naar de webshop van Juwelier Haesevoets!

3/ Naast SEO en SEA zijn ook social media een onmisbare schakel om nieuwigheden te promoten.

Wegdromen in fonkelende doorloopsluis

In de beveiligingssluis voor de juwelierszaak nemen enkele grote videoschermen je mee in de wereld van fonkelnieuwe staaltjes vakmanschap! En die sfeervolle productopnames komen natuurlijk van de hand van onze sympathieke collega Kris! ;-)

Op zoek naar gouden advies voor jouw webshop?

Kom eens langs