Webshop bouwen: begeleiding van a tot z

Een webshop laten ontwikkelen is de ideale manier om meer klanten sneller te bedienen. Laat daarom niets aan het toeval over en ga in zee met een ervaren partner. Van bij de start tot de implementatie en de evaluatie: DAS Media begeleidt je deskundig.

Online verkopen? Weet waaraan je begint

Een webshop beheren valt niet te onderschatten. Ga daarom gestructureerd te werk. Zo vermijd je verrassingen.

Bij DAS Media betrekken we je nauw bij elke fase van het ontwikkelingsproces. Analyse, ontwerp en afwerking: jij staat centraal. We begeleiden je bij alle keuzes die je moet maken. Van de selectie van lever- en betaalmethodes tot het strategische marketingplan waarmee je de juiste bezoekers aantrekt. Bij DAS Media sta je nooit in de kou.

dasmedia-kevinshoes-webshop-headerbeeld

Automatiseer en bespaar door een webshop met ERP-koppeling

Werkt je onderneming al met een ERP-systeem? Dan zetten we alles op alles om je nieuwe webshop eraan te koppelen. Jouw voordeel? Cruciale bedrijfsinformatie, zoals je productgamma, klanten en bestellingen, worden vlot gesynchroniseerd. Dankzij de koppeling met je webshop hoef jij wijzigingen maar één keer door te voeren. En is je webshop altijd up-to-date. Zo verzeker je een vlotte datadoorstroming in twee richtingen: product- en prijsinformatie gaat naar je webshop en bestellingen die binnenkomen via je webshop komen meteen in je ERP-systeem terecht voor verdere behandeling.

Meer nog, de onlinebestellingen van je klanten lopen binnen via je ERP-omgeving. Zo centraliseer je al je gegevens in één systeem. Wil jij je klanten ook meteen een status van hun bestelling en een factuur bezorgen? Ook dat is mogelijk.

Bij DAS Media startten we in het verleden al webshops op die we koppelden met bekende systemen zoals LISA, Carfac, Dynamics, Teamleader, ...

Meer weten?

Neem contact met ons op
dasmedia-luxauto-webshop-headerbeeld.jpg

Onze toverformule voor jouw webshop op maat

Start je een b2c- of een b2b-webshop? Verkoop je aan een groot publiek of kies je eerder voor een gesloten systeem waarin geselecteerde klanten kunnen bestellen? En waarbij prijzen en assortimenten per klant of klantengroep kunnen afwijken. Dan is een flexibele webshop met koppeling een must. We helpen jou die keuze al te maken van bij de start. Want ze bepaalt onze strategie en technologie.

Onze toverformule voor een webshop die veel maatwerk vereist: Laravel, een robuuste applicatie die ultraflexibel en multi-inzetbaar is. Andere assortimenten of prijzen per klant of klantgroep, sluitingsdagen waarop geen bestellingen mogelijk zijn: met Laravel klaren we de klus. De sky is the limit, maar bezint eer ge begint. DAS Media helpt je graag op weg.

Webshop online? Evalueren is de boodschap

Elke webshop is anders en focust op een andere doelgroep. Daarom leunen we niet zelfvoldaan achterover na de lancering.

We evalueren en sturen bij waar nodig. Daarvoor gebruiken we tools zoals Google Analytics of Hotjar. Maar evengoed spreken we onze eigen expertise aan. Ons doel? Een webshop starten die jou maximale resultaten oplevert.

Hoe meer zielen, hoe meer omzet

Een webshop starten, is een hele onderneming. Je einddoel: meer verkopen. Om dat te bereiken, moet je zorgen voor voldoende bezoekers. Onze digital marketeers stippelen samen met jou een uitgebalanceerde strategie uit: een marketingplan op maat van jouw budget.

Lees er alles over

20%

van de verkopen in 2019 werden online afgesloten.

40%

minder foutmarge door koppeling van een ERP aan je webshop.

25%

meer verkoop in de breedte van het assortiment door online verkoop.

54%

van de shoppers kopen artikelen uit de verlaten winkelmand na het zien van kortingen op die artikelen.

Daarom kies je voor ons.

Op zoek naar een betrouwbare partner die jouw bedrijf de beste digitale oplossing(en) biedt? DAS Media bundelt expertise en ervaring met een doelgerichte aanpak binnen één centraal team. Samen met jou maken we werk van de efficiëntste digitale marketingstrategie. Die evalueren we permanent en sturen bij waar nodig. Het resultaat: meer leads en nieuwe klanten.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

  • Wat is de opvolging na live gaan van mijn webshop?

    Tussen de 1ste en 3de maand na het live gaan, afhankelijk van de hoeveelheid bezoekers, volgt een eerste evaluatiemeeting om de impact van de nieuwe website alsook de digitale marketingaanpak te meten, bespreken en evalueren. Op basis daarvan worden bijsturingen voorgesteld en/of uitgevoerd ter optimalisatie. Dit kan zowel op vlak van design, inhoud als structuur zijn, alsook in de aanpak van de digitale marketing.

  • Kan ik mijn webshop met mijn ERP- of boekhoudpakket koppelen?

    Het koppelen van je ERP is tegenwoordig geen overbodige luxe, maar eerder een essentie. Vaak werk je reeds langer met je ERP dan met je webshop. Zo’n koppeling zorgt niet alleen voor een administratieve vereenvoudiging en tijdsbesparing, maar reduceert ook de menselijke foutenmarge tot een minimum. DAS Media heeft ervaring in koppelingen met meerdere ERP- en boekhoudpakketten zoals bijvoorbeeld: LISA ERP, Dynamics, Navision, Carfac, Ridder, Octopus, Teamleader…

Op de hoogte blijven?