Met een webshop ga je voor een succesvolle onlineverkoop

Zin om meer te verkopen in een grotere regio en aan een bredere doelgroep? Dan is een webshop jouw ideale oplossing. Bij DAS Media kennen we de kneepjes van het vak en creëren we de perfecte webshop die naadloos aansluit bij de behoeften van jouw klanten.

Een webshop bouwen = weten wat je doet

Blijf je hangen bij goede voornemens en schrikt een webshop je af? Begrijpelijk, want een professionele webshop uitbouwen, vraagt tijd, energie en ervaring. Zorg daarom voor professionele expertise. Zo klopt jouw webshopconcept technisch en strategisch als een bus.

Kies voor een partner die je webshop ontwikkelt en meedenkt op alle mogelijke domeinen. Dankzij onze uitgebreide expertise met eenvoudige en complexe webshops kennen we de voordelen, maar ook de valkuilen. Je webshop koppelen met je ERP-systeem of je kassatoepassingen, zoals LISA ERP, MS Navision of Dynamics, Carfac, Teamleader, Softtouch, ...? Bij DAS Media zit je altijd goed.

dasmedia-bloemenhuisflora-webshop-headerbeeld.jpg

Met een webshop win je aan snelheid, klanten en marktaandeel

Als trotse eigenaar van je winkel of bedrijf scoor je bij je vaste cliënteel. Maar hoe bestendig je dat succes? Door je klanten nog sneller en eenvoudiger te bedienen.

Staat je klant voor een gesloten deur? Dan loopt hij geheid naar de concurrentie. Met een webshop bestellen je klanten waar en wanneer ze willen. En je breidt je gamma eenvoudig uit. Wat niet in je winkelrekken past, stal je online duizend keer gemakkelijker uit.

Investeren in een webshop boost zelfs de verkoop in je winkel. Want komen klanten op je webshop terecht? Dan zien ze ook meteen waar je winkelruimte of showroom zich bevindt. Zo vaart ook je offlineverkoop wel bij je webshop. Vraag dat maar aan onze klanten!

Benieuwd hoe wij jouw ideale webshop creëren?

Ontdek er alles over

Boost je webshop met een digitaal marketingplan

Wat heb je aan een webshop die niemand kent? Niets. Maak daarom werk van een strak marketingplan. Daarin bepaal je de noodzakelijke stappen om jouw webshop in de kijker te zetten, vandaag en morgen.

We zetten onze expertise in om je te ondersteunen op vele vlakken:

 • Zoekmachineoptimalisatie: zo werk je aan een optimale vindbaarheid van je webshop via Google.
 • Online adverteren: met betalende advertenties wijs je interessante prospects en klanten de weg naar je shop.
 • Social media: zet in op snel bereik van je doelgroep via verschillende socialemediakanalen.

Hulp nodig? DAS Media stelt jouw marketingplan op en staat tegelijk in voor de digitale marketing van jouw webshop.

Lees meer

48%

kijkt eerst online alvorens te kopen in je fysieke winkel.

54%

van de winkelbezoekers kopen later online.

€18 miljard

omzet in Belgische webshops in 2019.

67%

van de Belgen koopt online.

Daarom kies je voor ons.

Op zoek naar een betrouwbare partner die jouw kmo de beste digitale oplossing(en) biedt? DAS Media bundelt expertise en ervaring met een doelgerichte kmo-aanpak binnen één centraal team. Samen met jou maken we werk van de efficiëntste digitale marketingstrategie. Die evalueren we permanent en sturen bij waar nodig. Het resultaat: meer leads en nieuwe klanten.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

 • Hoe start je een webshop?

  Een webshop start je met een plan. Kom langs en vertel ons welke producten je wilt verkopen, welke doelgroep je voor ogen hebt... Wij maken vervolgens een concreet voorstel op.

 • Wat zijn de voordelen van een online webshop?

  Met een online shop ben je 24/7 open en kan je een groter publiek bereiken. Daarnaast kan men gemakkelijk en ongestoord het gewenste product zoeken, kiezen en betalen.

 • Hoe een webshop bekend maken?

  Wij maken een marketingplan op maat van jouw webshop. Daarin komen verschillende zaken aan bod: zoals bijvoorbeeld een goede positie in de zoekresultaten, online adverteren op Google, campagnes via social media, publiceren van blogs, acties via e-mailmarketing...

Op de hoogte blijven?